Lifestyle

Travis Barker met spoed opgenomen met ontstoken alvleesklier

Travis Barker met spoed opgenomen met ontstoken alvleesklier

Travis Barker werd afgelopen week met een ambulance afgevoerd naar een bekend ziekenhuis in Los Angeles. De kersverse echtgenoot van Kourtney Kardashian en drummer van Blink-182 heeft vermoedelijk een ontsteking aan zijn alvleesklier.

Travis Barker met spoed opgenomen met ontstoken alvleesklier

Woensdag kwamen beelden naar buiten waarop te zien was hoe Barker door een ambulance werd vervoerd naar een ziekenhuis in Los Angeles. De drummer van blink-182 vroeg God op Twitter wel om hem te redden. "God redt me", schreef Travis Barker op Twitter. Hij gaf verder geen uitleg over wat er met hem aan de hand is. Zijn dochter vroeg haar volgers op sociale media om te bidden voor haar vader. Terwijl zijn kersverse echtenote Kourtney Kardashian net voor de tweede keer is hersteld van het coronavirus, is Travis Barker in het ziekenhuis zijn geweest om een aantal testen te ondergaan. De ziekenhuisopname zou een gevolg zijn van een ontsteking aan zijn alvleesklier. Bronnen van People en TMZ schrijven dat dit uit een endoscopisch onderzoek van de dikke darm van de drummer zou zijn gekomen.

Vliegtuigcrash

In 2018 werd Travis Barker opgenomen in het ziekenhuis voor bloedstolsels in zijn armen. Hij had ook last van een stafylokokkeninfectie, een bacteriële infectie die zwelling, ontsteking en pijn kan veroorzaken. In 2008 stortte het vliegtuig waar Barker in zat neer, waardoor hij derdegraads brandwonden op het merendeel van z'n lichaam kreeg. 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top