Fashion

Kendall Jenner deelt sexy nude op Instagram na break-up Devin Booker

Kendall Jenner deelt sexy nude op Instagram na break-up Devin Booker

Kendall Jenner is weer single en iedereen mag het weten. Vorige week werd bekend dat zij en Devin Booker uit elkaar zijn en dat nieuws viert de influencer nu een week later met een supersexy naaktfoto van zichzelf bij het zwembad.

Spicy Instagram-foto voor vrijgezelle Kendall Jenner

Waar zusje Kim Kardashian nog hotel de botel is met haar liefje Pete, is er voor Kendall Jenner minder goed nieuws. Zij en Devin Booker zijn uit elkaar. Het is inmiddels alweer een week na de break up en Kendall plaatst een super spicy foto van zichzelf op Instagram.  De influencer heeft het kennelijk bloedheet, want ze ligt lekker te zonnen in haar blootje naast het zwembad. Dat Kendall een killerbody heeft, moge wel duidelijk zijn! Op 22 juni vertelde een bron dichtbij de Kardashian-telg nog dat zij en Devin na twee jaar samen te zijn uit elkaar waren. De twee hadden het erg leuk in Italië op het huwelijk van Kourtney en Travis, maar eenmaal thuis ging het minder goed. “Ze begonnen het gevoel te krijgen dat ze niet op één lijn zaten en realiseerden ze zich dat ze een heel andere levensstijl hebben.”

Verschilende levenstijlen

 Kendall en Devin begonnen met daten in april 2020, maar werd hun relatie in juni van dat jaar echt serieus. Op Valentijnsdag in 2021 maakte Kendall het ’Instagram officieel’ voor haar volgers. In juni 2021 vierde ze haar eerste ’anniversary’ via Instagram Stories, waar ze een aantal schattige foto's deelde. Waar er in januari nog geruchten gingen dat de twee in het geheim getrouwd zouden zijn, hebben de twee nu een punt achter hun relatie gezet. De twee schijnen volgens de bron wel nog contact met elkaar te hebben en hoop te hebben op het beste, dus wellicht dat de break-up tijdelijk is. Kendall zou volgens een bron van Entertainment Tonight het gevoel te hebben dat zij en Devin verschillende paden bewandelen in het leven. 

 

 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top