Travel

Handig: zó kun je veel meer bagage meenemen in het vliegtuig

Handig: zó kun je veel meer bagage meenemen in het vliegtuig

De struggle voor elke vakantieganger tijdens het voorbereidingsproces is toch wel het inpakken van je handbagage. Want: hoeveel mocht ik ookal weer meenemen? En: doet de weegschaal het eigenlijk nog wel? En wat dacht je van het geworstel met de vloeistoffen die je mee mag nemen? We hebben een handige hack voor je waarmee je simpelweg méér handbagage het vliegtuig in kunt nemen!

Zo kun je veel meer bagage meenemen in het vliegtuig

Je koffer inpakken voordat je op vakantie gaat: we merken als snel dat 'ie sneller vol zit dan we hadden gehoopt. Want... je neemt al-tijd weer te veel mee. Om over handbagage nog maar te zwijgen. We hebben een handige TikTok hack voor je gevonden waarmee extra bagage meenemen in het vliegtuig makkelijk is. En ja: zónder dat het je extra geld kost!

Nekkussen voor meer plek voor je bagage 

Oké: jij bent dus ook iemand die worstelt met alle kleding meenemen op je vakantietripje? Snappen wij zeker wel, want je wil immers wel kunnen flaneren in je mooiste outfitjes. En daar is natuurlijk ook schoenen, accessoires én mooie lingerie bij nodig. Moet dat alleen allemaal wél in je handbagage passen. Het enige wat je nodig hebt is een nekkussen. Je haalt daar de vulling uit en deze prop je vervolgens vol met lichte kledingstukken. Het is het handigste als je er eentje kiest met een rits, dan hoef je niet aan de slag te met naald en draad. Wat je ook kunt doen is een nekkussens kopen die gevuld is met kleine kunststof bolletjes. Pak wel vast de stofzuiger erbij, want die balletjes zorgen voor flinke troep. Deze maak je open en je haalt ze er vervolgens uit ét voilà: je hebt meer plek voor je mooie outfits!

@anayotothe My flight is in 3 hours let's see how this goes! #travelhacks #budgettravel #travelpillow #blackgirltravel #blacktravelfeed ♬ original sound - Ayo!
Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top