Lifestyle

Zo gaat het nu met de gezondheid van Justin Bieber

Zo gaat het nu met de gezondheid van Justin Bieber

Justin Bieber heeft het syndroom van Ramsey Hunt, wat betekent dat zijn gezicht voor een deel verlamd is geraakt. Hailey Bieber, zijn vrouw, heeft gisteren in Good Morning America een update gegeven over Bieber's gezondheid. 

Zo gaat het nu met de gezondheid van Justin Bieber

In maart dit jaar kampte Hailey zelf met gezondheidsproblemen, toen ze een mini-beroerte kreeg. De presentatoren van Good Morning America vroegen haar eerst hoe het met haar eigen gezondheid gaat. Ze vertelde dat ook dat herstel goed verloopt. “Ik voel me alweer een stuk beter. Ik heb een ingreep gehad om het gat in mijn hart te dichten en geef mijn lichaam sindsdien de tijd om te helen en te herstellen."

Samen closer

Hailey laat ook weten dat het beter gaat met Justin. “Het gaat goed met hem, elke dag een beetje beter. Het was een enge en ongewone situatie, maar hij zal weer volledig herstellen en ik ben dankbaar dat het goed met hem gaat." Ze gelooft dat de vele lieve reacties van fans daar een grote rol in hebben gespeeld. “Hij heeft steun gekregen van vrienden, fans en familie en dat varieerde van beterschapswensen tot advies en aanbevelingen, echt fantastisch.”

Dichter bij elkaar

Volgens Hailey heeft het positieve kanten dat zij en Justin op zo’n jonge leeftijd al met heftige gezondheidsaandoeningen te maken hebben. “Het dwingt ons min of meer om ermee naar buiten te treden en behalve dat mensen daardoor begrijpen wat je meemaakt, levert het ook mooie gesprekken en inzichten op." Daarnaast heeft het ons, omdat wij dit samen meemaken, dichter bij elkaar gebracht.”

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top