Lifestyle

Beyoncé brengt nieuw nummer uit: 'Break My Soul' brengt nostalgie

Beyoncé brengt nieuw nummer uit: 'Break My Soul' brengt nostalgie

Ben je dol op Beyoncé, dan hebben we goed nieuws. De zangeres heeft vannacht namelijk het eerste nummer, ‘Break my Soul’, van haar aangekondige album uitgebracht. Break My Soul is de eerste single van het album Renaissance, dat op 29 juli uitkomt.

Beyoncé brengt nieuw nummer uit vol nostalgie

Het nieuwe nummer van Beyoncé zou eigenlijk om middernacht - Amerikaanse tijd - uitkomen, maar was uiteindelijk al een paar uur eerder te horen via de streamingdienst van echtgenoot Jay-Z, Tidal. Het nieuwe nummer is geproduceerd door het team achter de hit Single Ladies, die je je ongetwijfeld nog wel herinnert! Het Amerikaanse blad Billboard noemt het nummer Break My Soul al “ helemaal klaar voor de dansvloer”. De kenners schrijven bovendien over haar muziek dat de tekst “You won’t break my soul” weleens een nieuw mantra voor de fans van Beyoncé kan worden.

Aftellen is begonnen

Het is voor het eerst in zes jaar dat de zangeres met een solostudioalbum komt. "Het aftellen is officieel begonnen. Beyoncé is op 29 juli terug." Beyoncé bracht in 2016 met Lemonade voor het laatst een studioalbum uit. Daarna bracht ze nog samen met Jay-Z onder de naam The Carters de plaat Everything Is Love uit. Ook was ze in 2019 te horen op de soundtrack van de remake van The Lion King.

Blue Ivy is precies haar moeder Beyoncé

Als je het hebt over 'times flies': de dochter van Beyoncé en Jay-Z verscheen onlangs met haar vader voor het eerst sinds lange tijd in het openbaar. En de stijlvolle 10-jarige diva lijkt sprekend op haar moeder! De NBA Finals in San Francisco staan in de picture als Jay-Z en Blue Ivy plaatsnemen voor een vader-dochterdate. Vooral Blue Ivy stond in het middelpunt van de belangstelling. De dochter van Beyoncé en Jay-Z lijkt namelijk als twee druppels water op haar moeder. En dat niet alleen, ze heeft ook duidelijk de smaak van haar moeder overgenomen. Zo zie je Blue Ivy naast haar vader schitteren in een klassiek bikerjack en zwarte joggers eronder, gecombineerd met gouden oorringen.  Met tegenzin laat Blue Ivy zich door haar papa kussen, maar de schaamte kan ze duidelijk niet onderdrukken. “Papa, mijn haar!" mopperde ze als een typische tiener. Lief!

 

Deel dit artikel
Back to top