Lifestyle

Kylie Jenner heeft "enorme pijn" sinds bevalling van haar tweede kindje

Kylie Jenner heeft "enorme pijn" sinds bevalling van haar tweede kindje

Begin februari kreeg Kylie Jenner een zoon met haar vriend Travis Scott en hoewel de influencer dolblij is met haar kindje, heeft ze het naar eigen zeggen ook “behoorlijk pittig” sinds de bevalling. Op Instagram deelt ze daar meer over.

Kylie Jenner heeft "enorme pijn" sinds bevalling van haar tweede kindje

In de Instagram Stories van Kylie Jenner is te zien hoe Kylie gaat sporten. "Het is nu vier maanden geleden dat ik beviel en ik kamp met enorme pijn in mijn rug en knieën. Dit vertraagt mijn sportroutine, maar ik doe er alles aan om weer sterk te worden." De 24-jarige Kylie laat via Instagram weten last te hebben van postnatale verschijnselen. "Laat ik zeggen dat het voor mij ook niet makkelijk is geweest en dat ook ik dagelijks worstel met dezelfde uitdagingen als andere moeders."

Stormi

Kylie en Travis werden in februari 2018 voor het eerst ouders toen ze dochter Stormi kregen. De naam van hun zoon is nog altijd niet bekend. Het stel noemde hem in eerste instantie Wolf, maar liet een paar weken later weten dat deze naam toch niet bij hem paste. Kylie deelde haar postnatale ‘struggles’ al eerder met haar ruim 248 miljoen volgers op Instagram. "Het is mentaal, fysiek en spiritueel allemaal zwaar om dit door te maken. En ik wil hier graag over praten, omdat veel moeders dat niet durven en meteen weer doorgaan met hun ‘normale’ leven, terwijl zij het ook zwaar hebben."

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top