Travel

Iedereen heeft het over de viral paspoort make-up trend (en zo werkt het)

Iedereen heeft het over de viral paspoort make-up trend (en zo werkt het)

Zit je op TikTok, dan kan het je niet ontgaan zijn: iedereen heeft het over de viral paspoort make-up trend. Hiermee zou je ongelofelijk sexy op je volgende paspoortfoto staan. We vertellen je er alles over én hoe je zelf ook zo flawless voor de dag komt. 

De viral paspoort make-up trend: zo werkt het

Laten we eerlijk zijn, de meeste mensen staan nu eenmaal niet al te flawless op hun paspoort: het lijkt soms wel alsof je rechtstreeks uit de gevangenis bent gelopen. Mugshot! En om het nog erger te maken, zit je er ook nog eens een paar jaar aan vast. In het ergste geval zelfs 10 jaar! Maar: als je paspoort binnenkort verloopt, hebben we goed nieuws. Op TikTok gaat namelijk een video viral over hoe je je make-up moet doen als je direct een soort facelift kan gebruiken op de foto: perfect voor je volgende paspoort foto. dus.

@gabxxrielle Ib @georgia.barratt ❤️‍🔥 #passportmakeup ♬ Substance. Three Stripes Bootleg - Three Stripes

Contouren met de Tiktok Viral Passport Trend

De zogenoemde paspoort challenge op TikTok laat zien hoe make-up lovers het gezicht een stuk scherper krijgen. Fun fact: al meer dan 32 miljoen mensen hebben eraan meegedaan met een eigen video op het social platform. Gabrielle Alexis, een influencer met meer dan 2,5 miljoen volgers, is de trend onlangs begonnen. Ze deelde het resultaat van haar verbluffende make-over in een TikTok-video.  De TikTokker legt eerst een laagje onder haar oog met een goede primer en daarna gaat ze over naar haar wenkbrauwen, wat ze absoluut ontzettend knap doet. Haar manier van wenkbrauwen tekenen geeft haar direct een instant lift van haar wenkbrauwen. Daarna gaat ze over met een een foundation en een donkere contourpoeder over haar voorhoofd, onder haar wenkbrauwen, neus, kaaklijn en onder haar cheekbones. Tot slot blend ze alles omhoog op haar gezicht. 

Nude gloss 

Om een extral lift te krijgen, neemt Gabrielle nog een lichte concealer en gebruikt ze een kleine brush om het gebied dat ze net gecontourd heeft, nog extra aan te zetten. Voor haar ooglook gebruikt ze een soortgelijke methode, waarmee ze bruine oogschaduw omhoog blend. Gabrielle sluit af met wat valse wimpers, highlighter en een nude gloss over haar lippen. Daarna bindt ze haar lokken in een halve knot. "Girl, you completely changed your appearance", schrijft een enthousiaste volger. Iemand anders zei: ''Gets to passport control and doesn’t get through.''

Deel dit artikel
Back to top