Beauty

Dit zijn de nieuwe parfum releases van zomer 2022

Dit zijn de nieuwe parfum releases van zomer 2022

In het voorjaar waren er al fantastische parfum releases, maar ook deze zomer kun je niet om de nieuwe parfums heen. Van Billie Eilish tot een parfum van Lancôme dat ruikt naar popcorn en caramel. Als je een heerlijke nieuwe parfum zoekt, zit je met deze nieuwe eau de parfums helemaal goed! Dit zijn de nieuwe parfums voor zomer 2022.

Nieuwe parfums zomer 2022 #1 - Eilish

Je kan Billie Eilish niet gemist hebben de afgelopen jaren. De populaire zangeres komt nu met een eigen parfum en wij zijn nu al fan. Niet alleen het bronskleurige flesje dat geïnspireerd is op de favoriete lichaamsdelen van Billie is beeldschoon, ook de inhoud is waanzinnig lekker.  De geur is namelijk lekker zoet door de topnoten van mandarijn en rode bessen, maar ook warm door de basisnoten van muskus en hout. Een kruidige en zoete geur met ook vleugjes vanille en cacao.

nieuwe parfums 2022, nieuwe parfums zomer 2022
Eilish by BillIe Eilish bij Douglas.nl


Nieuwe parfums zomer 2022 #2 - Les Infusions de Prada Infusion d'Ylang

Ook Prada komt met een verrukkelijke nieuwe geur. Infusion d'Ylang Eau de Parfum is een heerlijke frisse geur op basis van, je raadt het al, ylang ylang.  Ook zit er citrus in, bergamot en kardemom. De basisnoot is sandelhout, waardoor het een frisse maar toch kruidige geur wordt. Heerlijk voor de zomer!

nieuwe parfums zomer 2022
Prada Les Infusions de Prada Infusion d'Ylang bij Douglas.nl

Nieuwe parfums zomer 2022 #3 - Lancôme Mille et une Roses

Ook Lancôme komt deze zomer met nieuwe parfums en een daarvan is Mille et une roses - duizend-en-een rozen. In deze prachtige gouden flacon vinden we dan ook vooral veel roos. Dat maakt het tot een zoete en heel vrouwelijke geur. De basisnoot van deze parfum maakt het iets steviger, dat is namelijk amber. Om het af te maken zijn de topnoten fris en zacht, namelijk mandarijn en peer. Een fijne combinatie samen met de rozengeur. 

nieuwe parfums 2022
Lancôme Mille et une Roses Eau de Parfum Spray bij Douglas.nl

Nieuwe parfums zomer 2022 #4 - Lancôme Idôle Nectar

De tweede parfum van Lancôme die helemaal vers van de pers is, is Idôle Nectar. Wederom zit er roos in dit parfum, maar vooral ook veel amber en vanille. Maar het meest bijzonder zijn de hartnoten van deze parfum, dat is namelijk popcorn met caramel. Say what?  Een verslavend lekkere parfum dus, kunnen we wel zeggen én het holografische flesje staat natuurlijk prachtig naast je spiegel.

nieuwe parfums 2022 nieuwe parfums zomer 2022
Lancôme Idôle Nectar bij Douglas.nl

Nieuwe parfums zomer 2022 #5 - Miller Harris WANDER through the parks

Als je van aparte geuren houdt, dan is Miller Harris WANDER through the parks zeker iets voor jou. Dit is namelijk een parfum waarmee je zeker opvalt door de bijzondere noten die erin zitten. Deze parfum is namelijk op basis van brandnetelakkoord gemaakt. Ook zitten er extracten in van vijg, viool, patchoeli en roze grapefruit. Heel bijzonder! 
 

nieuwe parfums 2022
Miller Harris WANDER through the parks bij Douglas.nl
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top