Lifestyle

Kylie Jenner showt tepels op Instagram en iedereen is in shock

Kylie Jenner showt tepels op Instagram en iedereen is in shock

Als je dacht dat je je vergist had toen je gisteren Instagram opende en Kylie Jenner in vol ornaat zag, had je het mis. De influencer postte een foto op Instagram met zichtbare tepels. Althans: niet die van haarzelf, al lijkt dat wel zo op de nietsverhullende foto. 

Kylie Jenner showt tepels op Instagram 

Kylie Jenner post een foto op Instagram met een weinig verhullende bikini van Jean-Paul Gaultier, bedrukt met blote borsten. "Free the nipple", schreef Kylie onder de sexy foto. Ook al zijn het niet haar eigen tepels die we zien op de foto, Kylie Jenner maakt duidelijk een statement met deze foto en de bijpassende caption. Sinds 2014 worden tepels namelijk gecensureerd op Instagram en het is wel duidelijk dat Kylie zich hiertegen uitspreekt. Kennelijk mogen tepels op Instagram wél als het om een geprint paar gaat, want de bikinifoto van Kylie is nog steeds niet offline gehaald. 

Waar koop je de tepelbikini van Kylie Jenner?

Ben je getriggerd door de foto van Kylie en wil je nu ook dit bikinitopje à la 140 euro? Snappen we! Helaas heb je dan wel pech, want het bikinitopje, afkomstig uit de collectie van Jean Paul Gaultier, is inmiddels uitverkocht. Hoe kan het ook anders als iemand als Kylie 'm draagt! Wel kun je nog gaan voor het bikinibroekje in dezelfde print en ook is er een jurk beschikbaar. Tot slot kan je ook een shirt met tepelprint aanschaffen van Jean Paul Gaultier. Leuk idee voor deze zomer? 

Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top