Lifestyle

Kate Moss getuigt in Johnny Depp en Amber Heard-rechtszaak

Kate Moss getuigt in Johnny Depp en Amber Heard-rechtszaak

De rechtzaak tussen Amber Heard en Johnny Depp is nog altijd in volle gang. Nu roepen de advocaten Johnny een nieuwe getuige op en dat is niemand minder dan supermodel én ex-vriendin Kate Moss.

Kate Moss legt getuigtenis af in Johnny Depp en Amber Heard-rechtszaak

Kleine kans dat je het hebt gemist, maar ex-geliefden Amber Heard en Johnny Depp zijn al een paar weken aan het bekvechten in een smaad en lasterzaak in Fairfax, Virginia. Nadat Johnny zijn getuigenis had afgelegd, werd zijn ex-vrouw Amber opgeroepen haar verhaal te doen. Vol tranen haalde de actrice herinneringen op aan het (vermeende) misbruik dat ze zou hebben moeten ondergaan tijdens hun relatie. Waaronder een specifiek moment waarin ze vertelde dat haar toenmalige echtgenoot haar zus aanviel en ze hem sloeg. Opvallend detail: in haar getuigenis refereerde ze aan een incident tussen Johnny en zijn ex Kate Moss.

Live in de rechtbank

"Ik aarzelde niet. Ik wachtte niet. Ik dacht meteen aan Kate Moss en de trap, en haalde naar hem uit." Ze doelde hier op een gerucht dat Johnny zijn toenmalige vriendin van de trap had geduwd.  Volgens Insider heeft Johnny nu het recht om 'alle getuigen geïdentificeerd' door Amber en 'alle nodige getuigen voor weerlegging of beschuldiging' op te roepen. Kennelijk gaat Kate Moss aanstaande woensdag via een live videoverbinding bij de rechtzaak zijn om door zowel Amber's als Johnny's advocaten te worden ondervraagd. 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top