Gezichtsverzorging

De grootste fabels over lip fillers die je nog gelooft

De grootste fabels over lip fillers die je nog gelooft

Vandaag de dag is het heel geaccepteerd om je lippen op te vullen. Van een fillertje hier en daar wordt niet gek opgekeken. Al denkt niet iedereen er zo positief over en worden er vooroordelen en onwaarheden de wereld ingeslingerd. Fabels over lip fillers, geloof jij ze ook?

Lip fillers zien nooit natuurlijk uit

Belangrijk is om altijd een ervaren en gespecialiseerde arts te zoeken als je ervoor kiest op lipfillers te nemen. Een professional kijkt eerst naar je gezicht en zorgt dat de verhoudingen van je lippen in proportie blijven bij het injecteren van de fillers. Wat voor resultaat je dus krijgt is afhankelijk van de arts. Zoek dus een goed professional, hij zal een zo natuurlijk mogelijke uitstraling creëren.

Lip fillers neem je alleen als je hele dunne lippen hebt

Zeker weten dat jij dit gelooft! NIets is minder waar, hoewel het toevoegen van volume wel de meest voorkomende reden is om voor lip fillers te kiezen. Maar er zijn ook andere redenen waarom mensen kiezen voor lip fillers. Bijvoorbeeld door een oneven boven- en onderlip of naar beneden gedraaide mondhoeken.

Regelmatig bijvullen

Je hoeft je lippen alleen maar regelmatig bij te laten werken als je deze look voor langere tijd wilt houden. Bijvullen hoeft helemaal niet zo vaak als men denkt. Lip fillers blijven ongeveer een jaar zitten en het hangt volledig af van de situatie en waar de filler is geïnjecteerd. Pas na een jaar is het tijd om bij te vullen.

Alle lip fillers zijn hetzelfde

Dat is niet waar, er bestaan verschillende fillers met verschillende functies die weer een ander resultaat laten zien. Niet elke filler is dus geschikt voor jouw lippen. Ga dus altijd op zoek naar een professional  en BIG geregistreerde arts.

Beeld: Istock
Deel dit artikel
Back to top