Beauty

Willen we hebben: MAC Cosmetics lanceert samenwerking met Stranger Things

Willen we hebben: MAC Cosmetics lanceert samenwerking met Stranger Things

We sluiten deze week af met enorm goed nieuws over MAC Cosmetics. Zij gaan namelijk een samenwerking aan met de Amerikaanse hitserie Stranger Things! De collectie bestaat uit twee delen en we hebben vast een sneak-peak voor je. 

Mac Cosmetics meets Stranger Things

MAC Cosmetics kennen we als make-upmerk dat regelmatig de handen ineenslaat met bekende celebs. Zo zijn ze bekend om hun jaarlijkse lipsticks in samenwerking met Viva Glam lipstick, maar dit keer vonden ze het tijd worden voor een samenwerking met het razendpopulaire Stranger Things. Ben jij een echte Stranger Things fan, dan is dit wel wat voor jou.

Duistere en vrolijke lijn

Kijk je Stranger Things? Zo ja, dan weet je dat het groepje kinderen de ware sterren van de serie zijn in plaats van de volwassen personages. MAC heeft hier rekening meegehouden. Je hebt een duistere lijn wat slaat op ‘The Upside Down’ en de andere items zijn gericht op ‘The Real World’ en ogen dus veel vrolijker en lichter. Ben je een echte fan van Stranger Things, dan weet je ook dat de kinderen uit Hawkins regelmatig schakelen tussen de echte wereld en The Upside Down. Een wereld waar je niet wil zijn, maar wel prachtig door te vertalen is naar duistere en sensuele make-upproducten. We willen alles hebben!

MAC x Douglas

De collectie bestaat uit producten voor de ogen, wangen én lippen. Ook de verpakking is helemaal in thema én er zijn zelfs een aantal speciale make-upkwasten verkrijgbaar. Vanaf wanneer je de lijn scoren kan? Vanaf 27 mei kan je bij MACCOSMETICS.NL én bij Douglas terecht. Vanaf 2 juni is de collectie ook verkrijgbaar bij alle MAC-filialen zelf. Wij zijn super benieuwd!

Deel dit artikel
Back to top