Fashion

Dit waren de meest opvallende looks van de sterren tijdens het Met Gala 2022

Dit waren de meest opvallende looks van de sterren tijdens het Met Gala 2022

Afgelopen nacht vond hét grote modefeest van het jaar weer plaats in Amerika: het jaarlijkse Met Gala. Het is misschien wel het grootste modespektakel van het jaar.  Kim leende voor de gelegenheid een legendarische jurk van Marilyn Monroe, waar ze eerst 7 kilo voor moest afvallen. Nieuwe liefde Pete Davidson vergezelde haar tijdens de moeizame tocht over de rode loper met de iconische jurk. 

Het Met Gala 2022: de opvallendste looks

Het grootste fashion fundraising event trapt jaarlijks af met de meest indrukwekkende rodeloperlooks op de iconische trappen van het Metropolitan Museum of Art. Rond 7 uur 's avonds Amerikaanse tijd betreden gasten de rode loper en worden de extravagante outfits aan pers en publiek getoond. 

Na twee jaar vond het exclusieve Met Gala in New York eindelijk weer plaats op de eerste maandag van mei. De sterren pakten ook dit jaar flink uit. Vorig jaar zagen we al de ene na de andere indrukwekkende en over-the-top look voorbij komen, Maar het Met Gala zou het Met Gala niet zijn wanneer het zichzelf niet ieder jaar opnieuw zou overtreffen. Daar zorgt voorzitter Anna Wintour persoonlijk voor! Dit jaar had het door 'Vogue'-hoofdredactrice Anna Wintour georganiseerde feestje als thema 'In Amerika: een bloemlezing van de mode' en daar wisten de sterren allemaal een eigen draai aan te geven. 

Zie hieronder onze verzameling van de beste én de meest opvallende looks. 

1. Kim Kardashian 

 

2. Blake Lively en Ryan Reynolds

3. Gigi Hadid

4. Cara Delvinge

5. Kylie Jenner

6. Vanessa Hudgens

7. Cardi B

 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top