Lifestyle

"Pete Davidson zet namen kinderen van Kim Kardashian op zijn lijf'

"Pete Davidson zet namen kinderen van Kim Kardashian op zijn lijf'

Dat Pete Davidson gek is op Kim Kardashian, dat steekt hij niet onder stoelen of banken. Al eerder liet de comedian haar naam op zijn lijf vereeuwigen, maar één tattoo is blijkbaar niet genoeg. Volgens TMZ heeft Pete ook al de namen van Kim’s kinderen op zijn lichaam getatoeëerd.

Heeft Pete Davidson de kinderen van Kim Kardashian als tattoo?

Kim Kardashian is verliefd op haar nieuwe liefde Pete Davidson. Dat het andersom óók zo is, moge duidelijk zijn. Pete doet daar een schepje bovenop. De comedian had zijn liefde voor Kim al eerder met een brandmerk in zijn nek vereeuwigd. "Dat is echt een brandmerk. Hij wilde iets bijzonders doen, wat echt voor altijd zou zijn", zei Kim toen.

Kayne en de kinderen

Pete vond het permanente litteken in zijn nek kennelijk nog niet genoeg. TMZ merkte namelijk op dat er 'KNSCP' in zijn nek staat, wat ook de initialen zijn van Kim, North, Saint, Chicago en Psalm…. De nieuwe tattoo werd gespot toen Pete afgelopen weekend na een comedyshow een theater in Los Angeles verliet. Hij heeft nog niet bevestigd of het inderdaad om de initialen van de kinderen van Kim gaat, maar die zal vast niet blij zijn.

Seksuele handelingen

Ondertussen is er minder goed nieuws in het Kardashian-kamp. Kim zou haar advocaten namelijk hebben ingeschakeld om te voorkomen dat haar ex-vriend Willie ‘Ray J’ Norwood een tweede sekstape uitbrengt. Ze heeft haar juridische team gezegd ‘dat dit nooit meer mag gebeuren zo lang ik leef’. Het is onduidelijk of de beelden waar Kim voor vreest onderdeel zijn van de video die haar ex-man Kanye West teruggekocht zou hebben van Ray J.  Volgens Kardashian stonden er op dat filmpje slechts ‘gewone’ beelden uit het vliegtuig, waarop geen seksuele handelingen waren te zien.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top