Lifestyle

Zien: Kourtney Kardashian viert 43e verjaardag in Disneyland

Zien: Kourtney Kardashian viert 43e verjaardag in Disneyland

Zeg je The Kardashians, dan zeg je groots en meeslepend. Niet alleen Kim houdt van de glitter en glam, maar ook zus Kourtney mag graag uitpakken. En hoe kan dat nu beter tijdens je verjaardag? De Kardashian-telg vierde haar verjaardag groots in Disneyland.

Kourtney Kardashian viert 43e verjaardag in Disneyland

Dat je nooit te oud bent voor Disneyland bewijst Kourtney Kardashian. Kourtney blies afgelopen maandag 43 kaarsjes uit. Samen met lover Travis - waar ze onlangs nog mee is getrouwd - én kids spendeerde ze haar speciale dag in Disneyland, Californië. Kourtney bracht een bezoekje aan het park samen met Travis Barker en hun kinderen. De kinderen van Kourtney – Mason, Penelope en Reign – waren van de partij, maar ook kids van Travis sloten aan. Landon, Alabama en Atiana sloten maar wat graag aan bij het verjaardagspartijtje van Kourtney.

"Fancy birthday"

Een bezoeker uit het park vertelde aan nieuwszender E!: “They had a lot of PDA holding hands and kissing while waiting for Midway Mania! in California Adventure. They celebrated her birthday at the Napa Rose restaurant which is one of the fanciest.”

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top