Lifestyle

Justin Bieber biedt crew en fans gratis therapie aan

Justin Bieber biedt crew en fans gratis therapie aan

Justin Bieber trekt zijn portemonnee in het kader van de mentale gezondheid. De tourcrew van Justin Bieber kan achttien maanden lang gebruikmaken van online therapie die de zanger financiert.  Woensdag maakt hij bekend dat hij die dienst aanbiedt aan de ruim 250 mensen die werken aan zijn wereldtournee.

Gratis in therapie met Justin Bieber

"Als ik iets geleerd hebt door de jaren heen, dan is het wel dat we allemaal onze ups en downs hebben. En dat we allemaal soms hulp nodig hebben", schrijft Justin Bieber. "Dat ik nu in staat ben gratis therapie aan te bieden aan mijn tourfamilie is een zegening."

Open over mentale problemen

De online therapie is er ook voor zijn fans. Zij kunnen de therapieservice die Justin Bieber gebruikt een maand lang uitproberen. In totaal 2,75 miljoen euro trekt Justin voor dit project uit. In het verleden is Justin altijd open geweest over zijn eigen psychische problemen. Zo annuleerde hij vijf jaar geleden plotseling een tournee. "Ik wil dat mijn carrière overeind blijft, maar ook mijn gemoedstoestand, hart en ziel. Zodat ik de man kan zijn die ik wil zijn, de echtgenoot die ik uiteindelijk wil zijn en de vader die ik ooit wil zijn."

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top