Fashion

Fashion trend: dit zijn de populairste WMNS sneakers van 2022

Fashion trend: dit zijn de populairste WMNS sneakers van 2022

Steeds meer sneakers worden uitgebracht in exclusieve WMNS-maten, in 2022 hebben zijn er al een paar fantastische kleurstellingen verschenen. Wil je meegaan met de trend? We hebben de populairste WMNS sneakers die in 2022 zijn uitgebracht voor je op een rijtje gezet.

Dit zijn de populairste WMNS sneakers van 2022

Nike Air Force 1 07 WMNS 'Triple White'

Wij zijn dol op witte sneakers! De Nike Air Force 1 07 in triple white is al enige tijd één van de meest populaire en best verkochte sneakers. Dat zegt wel dat een klassiek ontwerp in een subtiel wit nog steeds onverslaanbaar is. De zilveren lace dubrae is het enige contrast met de volledig witte versie van deze sneaker. Het bovenwerk is gemaakt van wit leer. Daarnaast komen de veters, de voering, de tussenzool en de buitenzool ook allemaal in het wit. Dit is een sneaker die bij elke outfit past en in geen enkele schoenencollectie mag ontbreken.

https://www.sneakerjagers.com/s/nike-wmns-dunk-high-rebel-white/224585

Nike WMNS Dunk High Rebel 'White'

Weer een cleane witte sneaker, maar dit keer met wat crèmekleurige details op de buitenzool, langs de bovenpanelen en op de miniatuur Swoosh die de gewone Swoosh overlapt. De Swoosh voegt een extra laag toe aan deze verder eenvoudige colorway. De chunky tussenzool is nu helemaal in. De extra leren panelen die je normaal niet op een Dunk ziet, zorgen dat de sneaker lekker uniek is. 

https://www.sneakerjagers.com/s/nike-wmns-dunk-high-up-yellow/246427

Nike WMNS Dunk High Up 'Yellow'

Deze mooie colorway is perfect voor de warmere maanden, met een pastelgele kleur die de overlays, miniatuur Swoosh en buitenzool kleuren. Dit zorgt voor een heldere en zomerse look. De witte basis, schimmig grijze Swoosh en witte tussenzool zorgen ervoor dat deze sneakers zelfs de donkerste outfit opfleuren.

https://www.sneakerjagers.com/s/nike-wmns-air-force-1-shadow-pink-glaze/236104

Nike WMNS Air Force 1 Shadow 'Pink Glaze'

Het is niet zo gek dat de Air Force 1 Shadow de laatste tijd zo populair is geworden, met zijn pastelkleurige palet en gladde, romige 'Sail'-kleurige basis. Blauwe, roze en oranje tinten vloeien samen in een subtiele maar effectieve colorway, met een zwarte schaduw onder de primaire Swoosh en zwarte biezen op de tong die de sneaker een extra laag geven.

https://www.sneakerjagers.com/s/nike-wmns-dunk-high-sail/237875

Nike WMNS Dunk High 'Sail'

Deze Dunk High is een vrij eenvoudige tweekleurige colorway, maar met zijn gladde, witleren basis en 'Sail'-overlays slaat hij toch aan. De 'Sail' Swoosh contrasteert ook mooi bovenop de witte basis, en een gomzool voegt een donkerder element toe aan je look.

https://www.sneakerjagers.com/s/nike-air-max-1-wmns-his-and-hers-pack/177553

Nike Air Max 1 WMNS 'His and Hers Pack'

Deze sneaker uit het 'His & Hers'-pakket heeft een coole eigenschap: het model heeft een 'rub away'-bovenwerk, wat betekent dat er na een tijd dragen een nieuwe kleur tevoorschijn komt. Als je het paar eenmaal genoeg hebt gedragen, of zelfs de bovenlaag hebt weggepoetst met het bijgeleverde doekje, maakt de witte kleur plaats voor een lichtbronzen kleur om er je eigen ontwerp van te maken.

- https://www.sneakerjagers.com/s/air-jordan-6-wmns-mint-foam/246423

Air Jordan 6 WMNS 'Mint Foam'

De Air Jordan 6 is in de eerste plaats ontworpen voor het veld, vandaar het sportieve ontwerp, maar hij wordt ook gedragen als lifestyle sneaker op straat. Het model maakt gebruik van subtiele 'Mint Foam' details op de tussenzool en hiel voor een meer vrouwelijke look. De platina tong en koele grijze ondertonen zorgen ervoor dat de colorway lekker opvalt.

Nike WMNS Dunk High 'Lemon Twist'

De 'Lemon Twist' of 'Cashmere', zoals hij ook wel wordt genoemd, heeft weer een pastelthema, maar dit keer meer een paastint. Citroengeel, zachtpaars en lichtroze zijn gebruikt op panelen die een gladde basis van wit leer bedekken. De lichtbeige Swoosh is bijpassend bij de buitenzool van dit lentemodel.

Air Jordan 1 Elevate Low WMNS 'White Onyx'

In een simpele tweekleurige uitvoering met bruine panelen op de gebruikelijke gladde witleren basis, valt deze sneaker pas echt op door de platformzool die eronder zit. De grove tussenzool is een verandering die niet vaak wordt gezien op een Air Jordan. Een nieuw loopvlak heeft het exemplaar ook.

Nike WMNS Air Max 90 'Patchwork'

Nike heeft zich niet ingehouden bij het ontwerpen van deze colorway, met verschillende patronen, kleuren en materialen die allemaal samenkomen in een glorieus bloemstuk op dit Air Max 90 model. Lekker opvallende pastelkleuren zie je naast Houndstooth en andere patronen, en bovendien zijn de Swooshes van suède en de spatborden van corduroy. Hierdoor worden verschillende texturen gemend met het leer. Een half transparante rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.

Foto's: Nike

Beeld: Nike
Deel dit artikel
Back to top