Fashion

De Oscars 2022: dit waren de meest opvallende looks op de rode loper

De Oscars 2022: dit waren de meest opvallende looks op de rode loper

De Oscars 2022 zijn uitgereikt en hoewel de prijswinnaars rondom de films enorm belangrijk zijn, stonden wij vooral te popelen om de looks te bekijken. De Hollywood-sterren lieten zich weer van hun beste kant zien en wij zetten de meest legendarische outfits voor je op een rijtje. 

Will Smith slaat Chris Rock tijdens uitreiking van de Oscars 2022

Gisteravond vond het grootste feest van Hollywood plaats: voor de 93e keer werden de Oscars uitgereikt. Daarbij had iedereen het over Will Smith die presentor Chris Rock een klap gaf op het podium. Als Hollywood-acteur moet je tegen een (flauw) grapje kunnen, maar toen Chris begon over het G.I. Jane-kapsel van Jada Pinkett-Smith, ging het helemaal mis. Jada lijdt aan alopecia, een aandoening waarbij je je haren verliest. Hierop gaf Will Smith presentator Chris Rock een klap en al snel vloog het filmpje het internet over.

De meest opvallende looks bij de Oscars 2022

Iedereen had het dus over het incident met Will Smith en natuurlijk ook de uitreiking van de prijzen, maar de Oscars draaien natuurlijk óók om de outfits van de sterren. In het Dolby Theatre in Los Angeles bieden de Oscars de kans om de meest legendarische ontwerpers te dragen. Na meerdere prijsuitreikingen die helaas anders waren door het coronavirus, bracht de garderobe van de Oscars 2022 een welkome dosis magistrale looks. We praten je bij met de negen beste looks!

1. Billie Elish in Gucci

de oscars 2022

2. Tracee Ellis Ross in Carolina Herrera

de oscars 2022

3. Penélope Cruz in Chanel

de oscars 2022

4. Serena Williams in Gucci

de oscars 2022

5. Lupita Nyong'o in Prada

de oscars 2022

6. Kristen Stewart in Chanel

de oscars 2022

7. Zoë Kravitz in Saint Laurent

de oscars 2022

8. Zendaya in Valentino Haute Couture

de oscars 2022

9. H.E.R

de oscars 2022

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top