Beauty

Viral beautyhack: zo krijg je vollere lippen à la Kylie Jenner

Viral beautyhack: zo krijg je vollere lippen à la Kylie Jenner

Wil je net zulke volle lippen als Kylie Jenner of Monica Geuze? Een injectienaaldje is gelukkig niet direct nodig. Op TikTok gaat er nu een nieuwe trend viral die je lippen voller doet laten lijken met een beetje zelfbruiner.

TikTok-trend: zo krijg je volle lippen met zelfbruiner

De trend van de volle lippen is een aantal jaar geleden gestart en het ziet er naar uit dat het voorlopig nog niet op zijn terugloop is... Volle lippen een schoonheidsideaal geworden waar we allemaal maar al te graag aan willen voldoen. Of daar dan ook injecties aan te pas moeten komen? Zeker niet. Je kan lipliner gebruiken, maar helaas blijft die niet altijd even goed zitten. Dé oplossing, als we TikTok mogen geloven, is zelfbruiner. Er gaat momenteel namelijk een TikTok-hack rond waarbij je zelfbruiner rondom je lippen aanbrengt om ze voller te laten lijken. 

@aophais I did this a couple days ago and it still looks really good 10/10 recommend #faketan #faketanliner #lipliner #fyp ♬ talking to the moon sickmix - Sickickmusic

TikTok-hack voor vollere lippen 

Maar hoe werkt dat dan? We praten je bij.  Voordat je begint zorg je dat je lippen schoon en kleurloos zijn. Heb je last van droge lippen? Zorg dan dat je een dun laagje vaseline of balsem aanbrengt voor het mooiste effect. Dip daarna een klein, dun kwastje (zoals voor je wenkbrauwen of lippen) in een heel klein beetje zelfbruiner. Zorg er hierbij wel voor dat je de zelfbruiner op je gezicht kunt gebruiken om uitslag en irritatie te voorkomen. Maar nu een lijntje om je lippen met de zelfbruiner. Zorg ervoor dat het een strak lijntje is. Laat de zelfbruiner een paar uur of zelfs een nachtje intrekken en spoel het vervolgens af. Op deze manier creeër je natuurlijke, vollere lippen! 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top