Lifestyle

Dit simpele trucje past Lucy Hale toe om goed over zichzelf te voelen

Dit simpele trucje past Lucy Hale toe om goed over zichzelf te voelen

Lucy Hale kennen we natuurlijk als Aria uit Pretty Little Liars en haar lingerielijn bij Hunkemöller, maar ze staat ook bekend om haar iconische korte kapsel en rode lippen. En er is nog een simpel trucje waar Lucy Hale bij zweert! Dit simpele trucje past ze namelijk toe om zich goed te voelen over zichzelf.

Dit is het trucje van Lucy Hale

Lucy Hale houdt ervan om lekker relaxed naar de spa te gaan of een gezichtsbehandeling te laten doen. Alleen hét ding dat ze doet als ze wakker wordt? Dat is wellnesspoeder met prebiotica en probiotica nemen. Lucy beloofde aan haarzelf om het in ieder geval een jaar lang elke dag te nemen en sindsdien zweert ze bij deze Activated You poeder. Niet alleen haar huid ziet er beter uit door de poeder, maar ze voelt zich er ook een stuk beter door. De poeder zorgt er namelijk ook voor dat je darmen alles krijgen wat ze nodig hebben. 

Wat je nog meer wilt weten over dit wellnessdrankje? Het zorgt voor een betere spijsvertering en een beter dagelijks energieniveau. En: het smaakt naar appel-kaneel. 

lucy hale

Morning Complete Daily Wellness Drink bij ActivatedYou.com

En rode lipstick, natuurlijk

Naast de wellnesspoeder zweer Lucy Hale natuurlijk ook bij rode lipstick. Een tijdloze kleur om je in no-time nét wat meer fearless te voelen, ook op dagen waarop je je wat minder voelt. 

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top