Gezichtsverzorging

Waarom je regelmatig een facial zou moeten nemen

Waarom je regelmatig een facial zou moeten nemen

Je huid is één van je belangrijkste visitekaartjes als het op je uiterlijk aankomt en het is belangrijk om hier goed voor te zorgen. Als je elke dag jouw make-up er vanaf haalt voor het slapen gaan, je jouw gezicht verzorgt met een fijne moisturizer en genoeg water drinkt, ben je al goed op weg.

Wil je dat jouw huid zo mooi mogelijk blijft? Dan is het echter aan te raden om zo nu en dan een facial te nemen. Thuis je huid pamperen met fijne producten kan maar een specialist op het gebied van skincare, is eigenlijk geen overbodige luxe. Ik ben inmiddels 35 jaar oud en had het belang van een facial onderschat maar juist op mijn leeftijd is het slim om extra aandacht aan je huid te besteden zodat deze zo lang mogelijk mooi blijft.

Een paar weken geleden kreeg ik een facial bij BLOY Institute en sindsdien is mijn gezichtshuid in een veel betere conditie. Tijdens de ontspannende facial legde de specialist uit dat ik mijn huid de laatste tijd vooral oppervlakkig heb verzorgd. Producten die je bij de drogist of parfumerie koopt, dringen niet goed door tot de diepere huidlagen. Een crème die je smeert, blijft dus vooral op de huid liggen plaats van dat deze je velletje echt goed verzorgt én verbetert. 

Tijdens de facial bij BLOY Institute koos de skin expert producten en behandelingen uit die perfect bij mijn huid passen. De behandeling was daardoor echt op maat en geschikt voor mij en dat is natuurlijk wel zo fijn! Mijn gezichtshuid ziet er op zich goed uit - ik heb bijvoorbeeld niet echt zichtbare rimpels - maar deze is wel heel gevoelig en droog. Door een diepe reiniging, het aanbrengen van extra zuurstof in mijn huid, een masker, een peeling en het aanbrengen van écht goede verzorgingsproducten middels een massage van mijn gezichtshuid liep ik de deur uit bij BLOY Institute met een fantastische glow en een zijdezachte huid. 

Nu, vier weken later, ziet mijn huid er nog steeds stukken beter uit. Door regelmatig terug te gaan voor een facial, kun je de conditie van jouw huid echt verbeteren en mijn plan is dan ook om na de fijne behandeling die ik bij BLOY Institute heb gehad, zeker terug te gaan!

Beeld: Photo by engin akyurt on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top