Lifestyle

Spicy: Kourtney Kardashian deelt intieme details over seksleven met Travis Barker

Spicy: Kourtney Kardashian deelt intieme details over seksleven met Travis Barker

Zeg je Kourtney Kardashian en Travis Barker, dan zeg je hét IT-koppel du moment. De twee lovebirds zijn heel actief op Instagram en delen hier kiekjes van op Instagram en ook zijn ze natuurlijk te zien in ‘The Kardashians’. Kourtney Kardashian is in een interview nu openhartiger dan ooit over haar seksleven met Travis Barker.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Kourtney Kardashian en Travis Barker staan volop in de schijnwerpers. Zo zijn ze vorig jaar niet alleen verloofd, maar waren ze ook druk met het filmen voor de realityserie ‘The Kardashians’. Daarnaast konden we de relatie van Kourtney en Travis ook volgen op Instagram, want het stel plaatste geregeld intieme foto’s van elkaar. Nu is Kourtney nog een stap verder gegaan, want ze heeft nogal pikante details over haar seksleven onthuld.

Het seksleven van Kourtney Kardashian

In een nieuw interview met Bustle heeft Kourtney verschillende details over haar relatie met Travis Barker gedeeld. Zo legde ze uit dat ze kort geleden heeft deelgenomen aan een Ayurvedische lichaamsreiniging. Daarvoor mocht ze een poosje geen seks hebben. “Oh my God, it was crazy,” vertelt ze hierover. “But it actually made everything better. Like, if you can’t have caffeine, when you have your first matcha, it’s so good.” 

Kourtney en seksspeeltjes

Kourtney vertelde ook dat ze recent een artikel voor haar merk had gepitcht over stellen die geen vibrators of porno gebruiken. “What about people who are just so into each other and don’t need any of that? Like, should we write a story on that?”

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top