Fashion

Zien: zwangere Rihanna showt babybump tijdens Gucci-show

Zien: zwangere Rihanna showt babybump tijdens Gucci-show

Ze werd door fans bedolven met vragen wanneer ze eindelijk aan kinderen zou beginnen en nog niet lang geleden was het dan eindelijk zo ver: Rihanna is zwanger! Op de rode loper van de Gucci-show schitterde Rihanna afgelopen weekend met haar babybump in een fantastische outfit.

Rihanna steelt show met babybump in Gucci-show

Rihanna verscheen kort geleden met haar lover A$AP Rocky op straat in New York, gehuld in een outfit waar je niet om haar zwangerschap heen kon. De zangeres is dus hartstikke zwanger. Zij en haar vriend staan vooral bekend om hun geweldige kledingstijl en zelfs nu de zangeres zwanger is, laat ze zien dat ze het helemaal begrijpt. 

Cleopatra x Rihanna

Bij de herfst 2022 Gucci-show van afgelopen weekend kon je niet alleen genieten van de prachtige collectie van Gucci, maar ook Rihanna had flink haar best gedaan met haar door Cleopatra geïnspireerde outfit. De 34-jarige zangeres droeg een vinyl crop top en combineerde dit met een low-rise broek met drakenprint, slangenprint hakken en een door Cleopatra geïnspireerd hoofdsieraad. Ze maakte haar outfit af met een paarse bontjas. Classy!

A$AP Rocky als vader 

Over vaderschap zei de toekomstige vader, A$AP Rocky, eerder: "Fatherhood is in my destiny, absolutely. I think I'd be an incredible, remarkably overall amazing dad. I would have a very fly child. Very." 

Deel dit artikel
Back to top