Lifestyle

Zien: dit zijn de eerste beelden van realityshow 'The Kardashians'

Zien: dit zijn de eerste beelden van realityshow 'The Kardashians'

We hadden het er zwaar mee toen The Kardashians eind 2020 aankondigden te gaan stoppen met hun realityshow. Gelukkig hoeven we de dosis Kardashian-drama niet lang meer te missen, want de familie is een samenwerking aangegaan met streamingdienst Hulu. Er komt dus een nieuwe realityserie van de familie en we vonden de eerste beelden.

Eind 2020 werd bekendgemaakt dat er een einde zou komen aan de succesvolle serie Keeping Up With The Kardashians. Hiermee kwam een einde aan de dosis Kardashian-drama. Gelukkig komt de real life soap snel terug, want streamingdienst Hulu heeft de Kardashians-Jenners weer binnen gehengeld. 

Sneakpeak van realityshow 'The Kardashians'

Begin februari werd al bekendgemaakt dat we vanaf 14 april weer kunnen meekijken in het rijke en dramatische leven van de Kardashian-Jenner family. Een trailer was er echter nog niet, tot nu. Op de Instagram-pagina voor het programma is een halve minuut aan materiaal uit de serie gepost. En die beelden voorspellen heel veel goeds! Je ziet het hieronder:

In de trailer zie je veel gelukkige momenten en familie samenkomsten voorbijkomen. We zien onder andere het diner dat plaatsvond vlak nadat Kourtney en Travis Barker zich hadden verloofd. Hierbij valt op dat Kris behoorlijk emotioneel wordt van dat moment. Kims reactie daarop laat zien dat het weer een serie boordevol dramatische momenten wordt. “She’s never had a reaction like that for me and it’s happened a few times."

Wanneer staat 'The Kardashians' op Hulu?

Zet 14 april in je agenda, want dan moet je tijd vrijmaken voor de eerste aflevering van The Kardashians. Wij kunnen niet wachten!

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top