Beauty

Volgens experts is dit het meeste romantische parfum om te dragen tijdens date night

Volgens experts is dit het meeste romantische parfum om te dragen tijdens date night

Naast date night outfits waarin je je mooi en vooral jezelf voelt, is het ook belangrijk om lekker te ruiken op een date. Of je nu op een eerste date bent of met je vriend(in) wat leuks gaat doen. Nog wat tips nodig? Dit is volgens experts het meest romantische parfum om te dragen tijdens date night.

Date night parfum: deze ingrediënten maken je extra aantrekkelijk

Er zijn zoveel parfums dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Welke parfum moet je nu echt hebben? Volgens de experts kun je voor een date night parfum het beste kiezen een muskusachtige geur. Muskusachtige geuren zijn namelijk afrodisiacum, lustopwekkend dus. Net als bijvoorbeeld oesters!

De aroma's van muskus helpen de remmingen te verminderen en op te winden. Naast deze kruidige geur worden ook houtachtige geuren aangeraden en de ultiemetip? Vanille. Een heerlijke milde en aantrekkelijke geur. Maar het belangrijkste is toch wel dat je een parfum kies die goed bij jouw persoonlijkheid past. Een geur die past bij wie je denkt en waardoor je lover altijd aan jou blijft denken.

Dit zijn de parfums met muskus die je wilt hebben

date night parfum, parfum tips, romantische parfum, parfum met musk

Van links naar rechts: Valentino Donna bij Douglas.nl, Boucheron Serpent Bohème Eau de Parfum Spray bij Douglas.nl & Abercrombie & Fitch First Instinct 

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top