Lifestyle

Fans in shock vanwege dubbelganger van Meghan Markle

Fans in shock vanwege dubbelganger van Meghan Markle

De kans is groot dat iedereen op de wereld ergens een dubbelganger heeft rondlopen. Die van Meghan Markle is inmiddels wel bekend. Er is namelijk iemand op social media opgedoken die sprekend op de hertogin van Sussex lijkt. 

Meghan Markle als stewardess Christine

Meghan Markle staat bekend als een prachtige verschijning. Hoewel iedereen natuurlijk uniek is op zichzelf, is er nu toch iemand opgedoken die als twee druppels water op de vrouw van Harry lijkt. Het gaat om de Amerikaanse Christine Mathis, die regelmatig wordt aangezien voor de hertogin van Sussex. Christine Mathis is een 32-jarige stewardess uit de Verenigde Staten. Ze komt dus voor haar werk overal op de wereld en hierdoor overkomt het haar regelmatig dat ze wordt vergeleken met hertogin Meghan Markle.

Volle lippen

Vooral in 2017, vlak nadat de verloving van Meghan en Harry bekend was gemaakt, gebeurde het ineens vaak dat Christine als Meghan werd herkend. Mensen vroegen haar bijvoorbeeld waarom ze nog een ‘gewone’ baan had als ze toch met een prins zou gaan trouwen. Bizar! Als je een kijkje neemt op de Instagram-pagina van Christine dan zie je meerdere foto’s waarop ze inderdaad als twee druppels water op hertogin Meghan lijkt. Haar lippen zijn wel wat voller dan die van Meghan, maar de vergelijking met de hertogin komt zeker niet uit de lucht vallen.

Groot compliment

Aan de Spaanse versie van Marie Claire vertelt Christine dat ze blij wordt van de vergelijking: “Toen ik haar naam googlede, was ik meteen gevleid. Ze maakt veel indruk, dus voor mij is het zeker een compliment.” Ze zou ook geen moment aarzelen als ze de kans kreeg om net zo’n carrière op te bouwen als Meghan. Zij speelde immers jarenlang de rol van Rachel in de hitserie Suits, waardoor ze al een sterrenstatus had voor ze Harry’s vriendin werd.

Beeld: BrunoPress
Deel dit artikel
Back to top