Lifestyle

Kylie Jenner onthult nu ook tweede naam pasgeboren zoon

Kylie Jenner onthult nu ook tweede naam pasgeboren zoon

De kleine Stormi werd op 1 februari grote zus, want Kylie Jenner en Travis Scott verwelkomden hun tweede kindje. Niet veel later deelde het stel de prachtige naam van het jongetje, namelijk Wolf. Inmiddels is ook de tweede naam van de kleine spruit bekend gemaakt. 

Kylie Jenner onthult tweede naam van zoontje Wolf

Kylie Jenner en Travis Scott verwelkomden eerder deze maand hun tweede kindje samen. Stormi mag zichzelf de trotse zus van een broertje noemen. Op Instagram vlogen de blauwe hartjes je om de oren. Kylie postte een foto van Stormi die het handje van haar broertje vasthield met daarbij de tekst: "💙 2/2/22". Zoontje Wolf werd op 2 februari geboren, precies vier jaar en een dag nadat grote zus Stormi werd geboren. De naam van de jongen werd daarbij nog niet bekendgemaakt, maar fans speculeerden erop los. Uiteindelijk bleek dat het kindje Wolf heet. Inmiddels heeft Kylie nu ook de tweede naam van haar zoontje gedeeld. 

"Een heel elftal"

TMZ meldt dat Wolfs tweede naam Jacques is. Daarmee is hij vernoemd naar zijn vader, die officieel Jacques Bermon Webster II heet. Volgens grootmoeder Kris Jenner lijkt Wolf als twee druppels water op zijn grote zus. "Ik was bij de bevalling aanwezig, samen met Travis. Vanwege covid-19 mochten er maar twee mensen bij zijn, dus dat was een grote eer voor mij. Wolf is mijn elfde kleinkind en wat mij betreft komt er nog een heel elftal bij! Ik voel me zo gezegend met mijn kinderen en kleinkinderen, dat is toch waar het in het leven om draait,” vertelde Kris in een eerder interview met Ellen DeGeneres.

Beeld: BrunoPress
Deel dit artikel
Back to top