Interior

Interieurontwerper Jeremiah Brent is dol op Etsy en dit is waarom + zijn tips

Interieurontwerper Jeremiah Brent is dol op Etsy en dit is waarom + zijn tips

Interieurontwerpers kunnen van een huis een geweldig kunstwerk maken. Ze hebben ruimtelijk inzicht, gevoel voor materialen, kleuren én ze weten waar ze het beste terecht kunnen voor de meest geweldige meubelstukken en accessoires. Wij luisteren graag naar wat experts op dit gebied te zeggen hebben en dit keer delen wij het advies van interior designer Jeremiah Brent over het platform Etsy.

Etsy is een platform dat wereldwijd gebruikt wordt. Een soort marktplaats waarop allerlei producten worden aangeboden door mensen en kleine bedrijven. Hier kun je onder andere unieke interieurstukken vinden en Jeremiah Brent is er dol op.

Waarom Etsy

De succesvolle interieurontwerper gebruikt liever Etsy omdat grote winkelketens vaak last hebben van vertragingen en er vakmanschap ontbreekt. Hij legt uit dat je op het platform vaker unieke designs tegenkomt die ook nog eens handgemaakt zijn en van hoge kwaliteit. Items zijn meestal direct beschikbaar en je kan ontwerpen zelf bedenken en voor je laten maken, vertelt hij. Jeremiah vindt het ook een pluspunt dat hij op deze manier particulieren werk kan geven en hij houdt van de mogelijkheid om samen te kunnen werken.

Jeremiah Brent zijn Etsy Tips

Als je weet waar je naar op zoek bent, kun je het beste een lijstje maken met zoekwoorden. Probeer het product wat je zoekt met zoveel mogelijk keywords te omschrijven. Gebruik het lijstje voor jouw zoekopdrachten op Etsy. Jeremiah gebruikt termen zoals 'borduurwerk' en zoekt vaak op tijdvakken, bijvoorbeeld 'jaren 80'. 

De interieurontwerper houdt bij welke verschillende verkopers hij tegenkomt. Wanneer hij niet precies kan vinden wat hij zoekt, kiest hij een verkoper uit die de capaciteit heeft om het te maken en stuurt deze persoon een berichtje via het platform.

Unieke handgemaakte items op Etsy die wij aanraden


Handgemaakte geplooide lampenkap


Handgemaakte keramische vazen


Handgemaakt tapijt met schaakbordpatroon

 

Beeld: Jeremiah Brent
Deel dit artikel
Back to top