Fashion

Zo dragen we parelsieraden in 2022

Zo dragen we parelsieraden in 2022

Een trend die we veel gaan zien in 2022 is pearlcore. Jawel, de parels mogen weer massaal uit de kast worden gehaald. Van truitjes met parelknopen tot de klassieke parelketting, in 2022 ben je helemaal on trend als je parels toevoegt aan je outfit. Dit is hoe we parelsieraden gaan dragen in 2022 en waarom parels nu zo populair zijn. 

Waarom parelsieraden weer populair zijn

Parels zijn eigenlijk nooit helemaal weggeweest. De klassieke steen werkt altijd goed bij een nette outfit en geeft je meteen een chic look. In 2022 zien we dat de parel helemaal in opkomst is. Parels staan namelijk ook voor persoonlijke transformatie en groei. Een mooie symbolische betekenis waarom de parelsieraden nu weer populair zijn.

Ook willen we na de lockdowns natuurlijk schitteren wanneer het kan. Op evenementen en feestjes willen we steeds meer uitpakken. En in 2022 doen we dat niet alleen met de felle trendkleuren de nu helemaal on trend zijn, maar ook nog altijd met klassieke outfits. Outfits waar pareloorbellen of een vintage parelketting fantastisch bij staan. 

3 x parelsieraden die je wilt dragen

parelsieraden, parels dragen, pearlcoreVan links naar rechts: Gerecyclede Hangende Pareloorbellen bij NA-KD.comKetting met grote dubbele parel bij NA-KD.comOorringen met parels bij NA-KD.com

Zo dragen we parelsieraden in 2022

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top