Nagellak

Dit zijn de 5 belangrijkste nagellaktrends voor deze lente

Dit zijn de 5 belangrijkste nagellaktrends voor deze lente

Wie heeft er geen zin in de lente: drankjes doen op terras en weer waarvoor je eindelijk je minirokken uit de kast kunt halen? Wij in ieder geval wel. Na een blik op de trendkleuren voor 2022 is het nu tijd om te kijken naar de nagellaktrends. Dit zijn de 5 belangrijkste nagellaktrends voor dit voorjaar.

Nagellaktrends lente 2022 #1 - Felle kleuren

We zagen het al bij de fashion trends voor 2022; het mag dit voorjaar en deze zomer feller dan fel. Dat geldt niet alleen voor de stukken die je wilt toevoegen aan je kledingkast, maar ook voor je nagellak. Pak uit met fluorgroen, lak de topjes van je nagels knalblauw of ga voor feloranje. Alles mag en niets is gek genoeg.

Nagellaktrends lente 2022 #2 - Knalrood

Het klassieke rood, maar dan net even wat meer extra. Deze lente mag je kiezen voor felrood. Hoe feller, hoe beter. En laten we eerlijk zijn, rood is altijd goed omdat het chic is én goed staat bij iedere outfit. 


Essie 59 Aperitif bij Douglas.nl

Nagellaktrends lente 2022 #3 - Funky pastel

De pasteltinten komen natuurlijk niet alleen terug in je kledingkast deze lente, maar ook op je nagels. Maar net als bij kledingstukken zien we veel retro-invloeden op de nagels terugkomen. Denk aan golfjes en andere patronen. Funky pastel is dus een trend om dit voorjaar te onthouden.
 

Nagellaktrends lente 2022 #4 - Groentinten

In de zomer gaan we meer groentinten zien. Vooral fluorgroen blijft populair, maar ook meer natuurlijke variaties in deze kleur komen terug. Denk aan jadegroen. Ideaal te combineren met witte outfits, bijvoorbeeld met een fijne off-white trui als het toch nog even fris is buiten.


Essie 809 My Happy Bass bij Douglas.nl

Nagellaktrends lente 2022 #5 - Pastelgeel

Naast pasteltinten in het algemeen is pastelgeel ook echt een trend die we op het gebied van nagellak gaan zien. Een subtiele en zachte tint. Fijn voor als je niet zo houdt van nagels die opvallen, maar wel een mooie lak op je nagels wilt. Met lichtgeel ben jij dit voorjaar helemaal on trend.


OPI Nature Strong Make My Daisy bij Douglas.nl

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top