Fashion

4 x de leukste kleurentrends om dit voorjaar te dragen

4 x de leukste kleurentrends om dit voorjaar te dragen

Yes, het voorjaar staat voor de deur en dit betekent dat we buiten weer de mooiste bloemetjes een kleuren gaan zien. Een leuke kleur in je outfit mag natuurlijk ook niet ontbreken! Even geen inspiratie? Geen zorgen! Wij hebben de leukste kleurentrends voor het voorjaar van 2022 voor je op een rijtje gezet. 

1. Mintgroen

Groen is natuurlijk een echte voorjaarskleur en deze zien we dan ook volop terug. Een mintgroene kleur is net even wat lichter, perfect voor de zonnige dagen die eraan gaan komen! Deze kleur is makkelijk te stylen met zwart of wit maar ook donkerbruin vormt een gouden combinatie met mintgroen.


Asymmetric Neckline Knitted Sweater bij Na-kd.com

2. Bruin/beige

Een mooie aardetint blijft gewoon altijd goed; niet voor niks zien we deze tinten volop voorbijkomen. Het handige aan deze kleurfamilie is dat deze het hele jaar door gedragen kan worden. Kies bijvoorbeeld voor een mooi donkerbruin kledingstuk in combinatie met een wat lichtere kleur - zoals mintgroen hierboven. 


Maxi Oversized PU-blazer bij Na-kd.com

3. Lichtroze

Een roze kleur kan natuurlijk niet ontbreken in het voorjaar! Met een zachte tint zoals lichtroze maak jij je outfit net even wat vrouwelijker. Voeg een paar witte en gouden accessoires toe en je hebt de perfecte outfit. Lichtroze staat tevens prachtig met jeans - welke kleur blauw je ook kiest.


Kabelgebreide Trui Met Ronde Halslijn bij Na-kd.com

4. Lila

Nog een echte vrolijke voorjaarskleur die zeker niet mag missen in dit rijtje, is lila. Deze zachte paarstint geeft een frivole uitstraling, wat natuurlijk niet kan missen in het voorjaar. Lila kun je heel goed stylen met zwart of bruine tinten maar vormt ook weer een perfecte combinatie met de door ons geliefde denim. 


Dobby Mini Wikkeljurk bij Na-kd.com

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top