Lifestyle

Dit zijn de 4 beste smart speakers voor een geweldige sound én meer...

Dit zijn de 4 beste smart speakers voor een geweldige sound én meer...

Een heerlijk muziekje is gewoon soms nodig in je leven. Om even te ontspannen, je emoties een plek te geven of om een fijne sfeer te creëren. Bij Trendalert zijn we niet vies van technische snufjes en de smart speaker is een gadget waar wij erg blij van worden om in de (woon)kamer te hebben.

Bij een smart speaker gaat het om het fijne geluid en natuurlijk de handige trucjes die je ermee kan doen. Wat ook belangrijk is, zijn de looks van de speaker. We willen natuurlijk wél dat het goed past bij ons zorgvuldig ingerichte stulpje.

Op zoek naar smart speakers maar geen idee wat de beste zijn? Wij er vier voor je geselecteerd!

Beste smart speakers #1 - Sonos One

Deze smart speaker van Sonos zit vol met verschillende funties en beschikt over een handige stembediening. Doordat de speaker zo compact is, neemt deze weinig ruimte in beslag wat betekent dat je de Sonos One in elk hoekje van de kamer kwijt kunt. Ook niet geheel onbelangrijk; de speaker heeft een prachtig helder geluid én geweldige looks. Naast wit, is de speaker ook in klassiek zwart verkrijgbaar. 


Sonos One bij Bol.com

Beste smart speakers #2 - Google Nest Audio

Ben jij fan van Google Assistent? Dan is deze speaker zeker iets voor jou! Met de ingebouwde assistent worden jouw commando's zonder problemen opgepikt, alleen maar door simpelweg 'Hey Google' te roepen. De Google Nest Audio kan verbonden worden met andere smartapparaten en maakt het super makkelijk om jouw favoriete muziek af te spelen. 


Google Nest Audio bij Bol.com

Beste smart speakers #3 - Apple HomePod Mini

Ben je meer fan van personal assistent Siri? Dan is de Apple Homepod Mini wat voor jou! Met de hoge geluidskwaliteit van deze speaker kun je genieten van heerlijke muziek. Ook kun je deze smart speaker vragen naar je agenda en kun je zelfs berichten versturen, super handig!


Apple HomePod Mini bij Bol.com

Beste smart speakers #4 - Xiaomi Mi Smart Speaker

Voor de liefhebbers van een mooi design; de Xiaomi Mi Smart Speaker doet wat aan de Sonos One denken maar is een stukje vriendelijker voor je portemonnee. Met de elegante matte afwerking van deze speaker staat deze gegarandeerd mooi in jouw interieur. Ook is de speaker voorzien van 16 miljoen led-lampjes die zorgen voor een lichtkring, super cool! Ook deze speaker is weer voorzien van Google Assistent en brengt een prachtih geluid met zich mee.


Xiaomi Mi Smart Speaker bij Bol.com

Beeld: Photo by Mike Von on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top