Nagellak

Inspiratie voor je nagels nodig? Deze trends gaan we zien in het voorjaar van 2022

Inspiratie voor je nagels nodig? Deze trends gaan we zien in het voorjaar van 2022

Mooie nagels kunnen ervoor zorgen dat je outfit net even die extra finishing touch krijgt. Het ziet er tenslotte ook nog eens verzorgder uit. Het kiezen van wat je met je nagels wilt, kan echter lastig zijn; er is natuurlijk super veel keuze. Maar geen zorgen! Wij hebben de nageltrends van het voorjaar van 2022 voor je op een rijtje gezet.

 

Gouden elementen

Van een beetje goud tot een volledige glam look op je nagels, gouden elementen gaan we volop zien dit voorjaar. Een beetje goud zal al zorgen voor een flink chique look en dat is natuurlijk altijd goed. Kies bijvoorbeeld ervoor om gouden folie te gebruiken of maak een gouden french manicure. 

Bruine tinten

Bruine tinten waren de afgelopen tijd een echte modetrend en deze zullen we dus ook zeker terug gaan zien als nagelkleur. Met een mooie bruine tint op je nagels zorg je voor een echte klassieke look, die elke dag gedragen kan worden want het past bij alles!

Minimalistische nail art

Als we het hebben over nail art dan zien we vaak de meest uitgebreide kunstwerken voorbijkomen maar ook minimalistische nail art kan prachtig zijn! Zo zijn je nagels toch net even anders dan een 'gewoon kleurtje'. Denk bijvoorbeeld aan een leuk bloemetje of een klein stipje. 

Pasteltinten

Pastelkleuren zijn eigenlijk altijd fijn om naar te kijken; ze zijn licht en brengen daarmee een zachte look met zich mee. Door voor een kleurrijke look op je nagels te gaan, zorg je voor een extra twist aan je outfit. 

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top