Fashion

Deze lingerietrends gaan we veel zien in 2022

Deze lingerietrends gaan we veel zien in 2022

We zijn dagelijks bezig met het samenstellen van de leukste outfits, maar hoe fijn is het om een aantal mooie lingeriesetjes te hebben? Hierbij speelt comfort, de kleur en het materiaal natuurlijk een grote rol. Iets wat vaak vergeten wordt want ja, we trekken het even snel aan in alle ochtendhaast. Toch is het hebben van een aantal mooie lingeriesetjes een echte must dus het is hoog tijd om jezelf te verwennen met een knap setje!

Om het shoppen van lingerie wat makkelijker te maken, hebben wij drie lingerietrends voor je op een rijtje gezet die we in 2022 veel voorbij gaan zien komen!

Comfort is belangrijker dan ooit

Comfort, comfort en nog eens comfort. Misschien is dit wel dé grootste lingerietrend van 2022. Want hoe fijn is het om een mooie lingerieset te hebben die ook nog eens als gegoten zit? Hierbij is het voornamelijk belangrijk om te kijken wat jij comfortabel vindt zitten. Voor de ene vrouw kan dit een lingerieset zijn van kant, terwijl de ander hier allesbehalve blij van wordt. Probeer verschillende mogelijkheden uit om er vervolgens achter te komen wat jij het fijnst vindt zitten.

 

Felle kleuren

Hoe leuk is het om wat knalkleurtjes in je lingeriecollectie te hebben? Hierdoor kun je niet alleen veel variëren, je kunt ook echt setjes combineren met bepaalde outfits. Daarnaast kan een beetje kleur in de kledingkast nooit kwaad, waardoor dit misschien wel de perfecte trend is voor jou. Zelfs als je normaal gesproken niet zo van gekleurde kleding houdt, is dat echt anders met lingerie. 

 

Elegante silhouetten

Als iets belangrijk is, dan is het wel dat lingerie iets goeds doet voor je lichaam. Wist je dat je met kanten lingerie op een zeer eenvoudige manier mooie silhouetten kunt creëren? Hiermee bedoelen we natuurlijk een bepaalde ‘schaduw’ en dan voornamelijk schaduw tussen haakjes. Dit is het namelijk niet echt, maar het lijkt wel zo. Dit geeft je een hele elegante uitstraling, waardoor zo’n lingerieset eigenlijk niet mag ontbreken in jouw kledingkast.

 
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top