Interior

IKEA's nieuwe voorjaarscollectie brengt design en ambacht samen!

IKEA's nieuwe voorjaarscollectie brengt design en ambacht samen!

Het nieuwe jaar is begonnen en de kerstversiering heeft inmiddels weer een plekje gekregen op zolder. Kan jouw interieur ook wel een beetje vrolijkheid gebruiken? Goed nieuws: de nieuwe voorjaarscollectie van IKEA creëert een vrolijke lentesfeer in huis!

De collectie bestaat uit verschillende handgemaakte producten, die staan voor een frisse uitstraling. Maar dat is natuurlijk niet het enige wat de voorjaarscollectie van IKEA te bieden heeft. De voorjaarscollectie is vanaf januari - nu dus - verkrijgbaar!

Een vrolijk en stijlvol design

Als er één thema centraal staat in de nieuwe voorjaarscollectie van IKEA, is het wel vrolijkheid. Een goed voorbeeld hiervan is de GRANVÅG spiegel. Deze spiegel in retrostijl is beschikbaar in het groen en roze, waarbij het zelfs mogelijk is om bijvoorbeeld sjaals en sieraden aan op te hangen. Je zult merken dat vrijwel alle producten een vrolijke en natuurlijke uitstraling hebben. Iets waar je dus letterlijk blij van wordt!

Unieke vazen

Bij de aankleding van het interieur, kunnen mooie accessoires natuurlijk niet ontbreken. Designer Ilse Crawford ontwierp KONSTFULL voor IKEA, een nieuwe reeks vazen in verschillende kleuren, vormen en maten. Je kunt kiezen uit vazen die glad en doorzichtig zijn, maar ook voor de liefhebbers van een mat design zijn er genoeg mogelijkheden.

Licht, licht en nog eens licht

Als we ergens blij van worden, is het wel een lichte woonkamer. Dit geeft niet alleen rust, maar ook een prachtige sfeer. De voorjaarscollectie van IKEA bevat ook twee nieuwe, sfeervolle hanglampen. De SÖDÅKRA lamp van berkenhout heeft een minimalistisch ontwerp, met overlappende vlakken die wolken symboliseren. Houd je meer van een elegant design? Ook daar heeft IKEA aan gedacht! De metalen lamp KALLFRONT beschikt over een elegant design, waarmee een indrukwekkend schaduwspel in huis gecreëerd kan worden.

De leukste prints voor kindjes

Ook aan de allerkleinsten onder ons heeft IKEA gedacht. Van de ontzettend zachte TROLLDOM deken tot het de leukste TROLLDOM bedlinnen met mooie bosdiertjes. Als kinderen iets fascinerend vinden, zijn het wel dieren. De perfecte match dus!

Beeld: IKEA
Deel dit artikel
Back to top