Lifestyle

5 x de fijnste planners om het nieuwe jaar goed te beginnen

5 x de fijnste planners om het nieuwe jaar goed te beginnen

We hebben allemaal wel eens drukke dagen die veel stress kunnen veroorzaken. Het is dan goed om voor jezelf op een rijtje te hebben wat er allemaal gedaan moet worden. Iets wat je daar goed voor kunt gebruiken is een planner.

Wij hebben de 5 fijnste planners voor je verzameld! Begin het jaar goed én georganiseerd met één van deze leuke exemplaren.

1. Structuurjunkie Planner 

Deze datumloze planner is ideaal voor als je wat meer structuur wilt in je leven. Met de maand-, jaar- en weekoverzichten die deze planner bevat, kun je je dagen goed inplannen en handige to-do lijsten maken. Zo kun je in het vervolg veel makkelijker je doelen behalen.  


Structuurjunkie Planner bij Bol.com

2. It's About Time Planner

Merk je dat je vaak druk bent en weinig tijd hebt voor jezelf? Dan is deze planner iets voor jou! De It's About Time planner zal je meer houvast geven en bevat een 5-stappenplan om meer inzicht in de vulling van je tijd te krijgen. Pluspunt: deze planner ziet er ook nog eens prachtig uit!


It's About Time Weekplanner 2022 bij Bol.com

3. Balans Planner

De Balans Planner zal jouw helpen met het behalen van jouw dromen en doelen en het krijgen van meer overzicht. Met de velen quotes, weekplanningen en vrije ruimtes, kun jij weer wat meer balans creëeren in het leven. Deze planner is ongedateerd, dus je kunt hem gelijk gebruiken!


Balans Planner - Back To Nature bij Bol.com

4. ROSE&EVE Planner

Wil je je meer op jezelf gaan focussen? Dan is dit daar de perfecte planner voor! Deze planner bevat naast een weekplanning ook handige zelfreflecties. Zo kun jij je doelen behalen en jezelf een prioriteit maken.


ROSE&EVE Planner bij Bol.com

5. A-Journal Familieplanner

Dit is de planner als je op zoek bent naar een handige planner om met het hele gezin te gebruiken. Zo kun je alle afspraken in de weekplanner plaatsen, maar ook boodschappenlijstjes en taken opschrijven. Super handig voor een beetje structuur in huis!


A-Journal Familieplanner 2022 bij Bol.com

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top