Lifestyle

Jaarhoroscoop 2022: dit is wat er voor jou allemaal gaat gebeuren dit jaar!

Jaarhoroscoop 2022: dit is wat er voor jou allemaal gaat gebeuren dit jaar!

Benieuwd hoe 2022 er voor jou uit gaat zien? Lees dan snel verder! Hier vind je jouw jaarhoroscoop voor 2022.

Jaarhoroscoop 2022 voor Ram (21 maart tot 19 april)

2022 staat voor jou helemaal in het teken van een goede relatie met jezelf opbouwen en is dan ook het ideale jaar om te gaan werken aan het behalen van je persoonlijke doelen. Grote kans dat je hierbij hulp krijgt van een goede vriend(in) of geliefde.

In het eerste deel van het jaar zullen er veel veranderingen komen en dit zal dan ook zorgen voor veel positiviteit. Je zal merken dat je grote stappen gaat maken in je carrière, wat veel succes met zich mee zal brengen. Ergens rond april en mei zul je echter te maken krijgen met een aantal uitdagingen, maar dat is voor jou als Ram geen enkel probleem. Je pakt dit op als een ervaring en iets waar je van leert.

Ook zal dit een jaar zijn waarin je veel nieuwe mensen gaat ontmoeten, zowel privé als op het werk. Je wilt graag zoveel mogelijk zelf doen, maar wees niet te eigenwijs. Blijf eerlijk tegenover jezelf en vraag om hulp als dat nodig is.

Jaarhoroscoop 2022 voor Stier (20 april tot 20 mei)

Het afgelopen jaar was zwaar met veel tegenslagen en je blijft vaak in het verleden hangen. Maar Stier, het is tijd voor meer zelfvertrouwen in het nieuwe jaar! Je zult gebeurtenissen gaan accepteren en een nieuwe richting vinden. Op het eerste gezicht lijkt alles fout te gaan en zul je de controle verliezen, maar geen zorgen, op de lange termijn komt dit allemaal goed. Probeer jezelf niet in de weg te lopen en open te staan voor nieuwe dingen. 

Misschien heb je gemerkt dat de band met je broer of zus wat minder is geworden, in 2022 zal deze band gelukkig weer een stuk beter worden! Jullie zullen een goed gesprek hebben, wat jullie dichter bij elkaar zal brengen. Ook zal je erachter komen wie je echte vrienden zijn. 

Ook je carrière zal dit jaar weer stabiel blijven, maar aan het einde van het jaar kan er een mooi aanbod komen. Denk er goed over na of dat is was je daadwerkelijk wil. 

Jaarhoroscoop 2022 voor Tweelingen (21 mei tot 20 juni)

Jij bent een echte sociale vlinder, Tweeling. Dit zal dan ook zorgen voor velen nieuwe kansen in het nieuwe jaar. Je vindt het misschien spannend, maar probeer deze kansen te grijpen, anders zul je hier later spijt van gaan krijgen. 

Ben je uitgekeken op je huidige baan? Dan is er goed nieuws! In 2022 zullen er ook een aantal dingen veranderen in je carrière en misschien zelfs wel met een compleet nieuwe start. Laat het allemaal op je af komen en wees zeker van wat je wilt. Nee zeggen vind je nogal lastig Tweeling, maar dit is wel belangrijk. 

Familie zal dit jaar ook extra belangrijk zijn, je zal dan ook veel tijd met hen doorbrengen. Vergeet hierbij niet af en toe te checken hoe het met je vrienden gaat. 

Jaarhoroscoop 2022 voor Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Als er iets is waar jij aan toe bent, is het wel een verandering! Het afgelopen jaar heb je een aantal tegenslagen gehad, waardoor je anders naar dingen bent gaan kijken = en niet altijd op de goede manier. Maar Kreeft, het is nu tijd om de draad weer op te pakken en anders te leren denken. Dit zal vanzelf gebeuren, dus probeer niet geforceerd op zoek te gaan naar antwoorden. 

Je zult in dit jaar eindelijk eens kiezen voor jezelf en dat gaat zich uiten in veel avontuurlijke activiteiten, in plaats van de veilige opties waar je in het verleden voor zou kiezen. In je carrière gaat ook alles goed, het zou kunnen dat je een nieuwe kans krijgt, wees niet teleurgesteld als deze de eerste keer niet goed uitpakt. 

De band met je vrienden is op dit moment wat minder, en je zal in gaan zien dat niet iedereen altijd even eerlijk is. In 2022 zal je een hoop nieuwe vrienden maken, die je zullen helpen met het oplossen van problemen waar je tegenaan loopt.

Jaarhoroscoop 2022 voor Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Jij zit vol met inspiratie en dromen voor de toekomst, 2022 zal een jaar zijn waarin je veel waar kunt gaan maken. Als Leeuw zie je soms door de bomen het bos niet meer, en dat geeft niet, maar het is belangrijk om een beetje vertrouwen te hebben in wat er gaat gebeuren. 

In je carrière zal er ook het één en ander veranderen maar we voorzien geen drastische veranderingen. Zo kan het dat je bij hetzelfde bedrijf blijft maar je functie iets verandert. Er zal een gebeurtenis plaatsvinden die in de toekomst voor succes zal zorgen. 

Nieuwe mensen ontmoeten vind jij super leuk en dit zal dan ook weer een jaar zijn waarin je veel nieuwe contacten krijgt. Maar Leeuw, let wel op dat je je oude vertrouwde vrienden niet achterlaat. Die zullen je nodig hebben.

Jaarhoroscoop 2022 voor Maagd (23 augustus tot 22 september)

Jij bent een echte dromer, Maagd. Je hebt geluk, want dit jaar zal voor jou in het teken staan van het nastreven van je dromen. Het is hierbij wel belangrijk om realistisch te blijven. Wees ook niet bang voor veranderingen, want die kunnen eens heel positief uitpakken. 

Ook zal je dit jaar veel van je creativiteit kwijt kunnen. Wees dan ook niet bang je eigen mening te geven aan de mensen om je heen. Jouw hoofd zit vol met goede ideëen, die wel eens voor een grote verandering in je carrière kunnen zorgen. 

Familie is erg belangrijk dit jaar en je zult dan ook veel tijd met hen doorbrengen. Neem dit niet voor lief, want je weet nooit wanneer het de laatste keer is. 

Jaarhoroscoop 2022 voor Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Het bewandelen van nieuwe wegen is iets wat spannend kan zijn, vooral voor jou Weegschaal, maar in 2022 zal je je daar toch echt aan over moeten geven. Het is tijd om het verleden achter je te laten en je te focussen op de toekomst. Je zal eindelijk een duidelijk plan zien voor de toekomst en dit zal veel rust met zich meebrengen. 

Dit jaar zal een aantal tegenslagen met zich mee brengen waarbij je een moeilijke beslissing moet maken, maar je zal erachter komen dat je dit nodig had om je ogen te openen.

Je zal een stuk meer zelfvertrouwen krijgen, waardoor je avontuurlijke kant naar boven komt. Dit zelfvertrouwen neem je ook mee naar werkvloer, waardoor er nieuwe kansen voor je klaar staan.

Jaarhoroscoop 2022 voor Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Als echte creatieveling ben jij maar al te graag bezig. De afgelopen tijd was je wat minder productief, maar dat geeft helemaal niks. In 2022 zul je je tijd goed benutten en ga je werken aan projecten waar je je creativiteit in kwijt kunt. 

Je zal eindelijk in gaan zien dat bepaalde dingen niet relevant zijn voor de toekomst en dat zal een hoop stress schelen, Schorpioen. Misschien dat dit inzicht ook wel een verandering in je carrière zou kunnen betekenen. 

Vrienden voelen als familie voor jou en jullie hebben dan ook een hele hechte band. Dit jaar kan er echter een uitdaging ontstaan, maar laat dit jullie vriendschap niet in de weg staan! 

Jaarhoroscoop 2022 voor Boogschutter (22 november tot 21 december)

Ben je toe aan wat meer avontuur in je leven? Dan heb je geluk! 2022 zal voor jouw vol nieuwe avonturen zitten. Wees niet bang om een gok te wagen, want dit kan nog eens heel goed voor je uitpakken, Boogschutter. 

Het zal een druk jaar worden, maar dat is voor jou geen probleem, als Boogschutter doe je niks liever dan zorgen dat alles goed geregeld word. Het is niet erg om af en toe even een stap terug te doen, ook in je werk, dit zal alleen maar beter uitpakken voor je gezondheid.

Je gedachten zullen dit jaar heel erg bij jezelf zitten, wat helemaal niet erg is. Let er alleen wel op dat je de mensen om je heen niet van je afduwt, die zul je namelijk nog nodig hebben.

Jaarhoroscoop 2022 voor Steenbok (22 december tot 19 januari)

Dit kan een heel mooi jaar voor je worden, Steenbok. Maar dat hangt vooral van jezelf af! Je hebt snel de neiging om meer en beter te willen, maar probeer hier eens een keer doorheen te kijken. Je zult merken dat je het helemaal niet zo slecht hebt. 

In je carrière zullen er dit jaar niet veel veranderingen plaatsvinden, maar je alles geven, als de hardwerkende persoon die je bent. Vergeet niet af en toe een rust momentje voor jezelf in te plannen, want ook jij bent belangrijk!

2022 wordt een jaar waarin je veel tijd met vrienden en familie zult doorbrengen. Ook zal je een nog sterkere band opbouwen met een goede vriend(in), waarvan je het niet had verwacht.

Jaarhoroscoop 2022 voor Waterman (20 januari tot 18 februari)

In het begin van het nieuwe jaar zal je misschien wat somberheid ervaren, je bent tenslotte erg goed in het zien van de negatieve dingen. Maar geen zorgen, Waterman, dit zal al heel snel omkeren in een jaar waar je heel veel leuke dingen gaat meemaken!

Je zult dan ook meer gaan genieten van het leven, maar denk niet dat alles zomaar naar je toe komt, je moet natuurlijk voor bepaalde dingen nog wel blijven werken. Aan het einde van het jaar zal dit harde werken ook zeker een resultaat op leveren, misschien dat je wel iets heel moois krijgt aangeboden in je carrière.

2022 zal ook zeker een belangrijk jaar worden voor je werkleven, het zou wel lastig kunnen worden om privé en werk gescheiden te houden. Maar probeer dit wel te doen, Waterman!

Jaarhoroscoop 2022 voor Vissen (19 februari tot 20 maart)

2022 zal voor jou een jaar worden vol met nieuwe mogelijkheden. Dit heb jij ook wel verdiend na alle tegenslagen, Vis. Wees niet bang ook jouw stem en mening te laten horen, dit vind je nog wel eens lastig. 

Je zult steeds meer van jezelf gaan houden, wat je een stuk gelukkiger zal maken. Dit zal je ogen doen openen en je doen beseffen dat je niet afhankelijk moet zijn van anderen. Maar geen zorgen, je vrienden steunen je hierin en dit maakt jullie band misschien nog wel sterker.

Ook in je carrière zal dit jaar een grote stap gemaakt worden, het is hierbij wel belangrijk dat je wacht op het juiste moment. Voelt het niet goed? Doe het dan niet! 

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top