Interior

Naamkaartjes en kerstmenu's: 3 simpele DIY's die je kersttafel nog wat gezelliger maken 

Naamkaartjes en kerstmenu's: 3 simpele DIY's die je kersttafel nog wat gezelliger maken 

Christmas is coming! Om je kersttafel dit jaar nóg gezelliger te maken - naast mooie kaarsenhouders en fijne servetten natuurlijk - hebben we 3 DIY’s voor je. Met deze kerstige DIY’s maak je namelijk in no-time naamkaartjes en kerstmenu’s voor op tafel. 

Kerst DIY #1 - Naamkaartjes voor op de kersttafel

Hoe leuk is het als je naamkaartjes op tafel hebt? De makkelijkste DIY is natuurlijk om op een mooi papier de namen van je gasten te handletteren. Deze DIY is bijna net zo simpel, maar nét even wat toffer. Maak met een klein kersttakje een kerstkrans door het om een glas heen te doen. Daarna pak je een stuk papier die daarmee past en schrijf je daar de naam van de gast op. Beetje vouwen en voila: daar is je naamkaartje.

Echt geen tijd maar wil je wel naamkaartjes? Je kunt ze ook hier bestellen via bol.com.

Kerst DIY #2 - Kaarsen op tafel en een kerstbal met je naam erop

Een andere makkelijke DIY is deze. Doe wat zout in glazen kaarsenhouders en plaats er een waxinelichtje in. Doe een rood lint en een takje om het geheel heen en het kan zo op je kersttafel. Om het af te maken doe je er een kleine kerstbal bij, waarop je met een zilveren of gouden stift de naam van je gast kunt schrijven.

Kerst DIY #3 - Kerstmenukaart maken

Een kerstmenukaart maken kan natuurlijk ook. Zet je voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht op een mooi papier - bijvoorbeeld met deze DIY - of maak er een via sites zoals Canva.

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top