Fashion

Deze 5 fantastische items maken jouw outfit een stuk feestelijker!

Deze 5 fantastische items maken jouw outfit een stuk feestelijker!

Nu is het dan écht zover: kerst! Vanavond zit je aan het kerstdiner met de lekkerste hapjes en heeft iedereen de mooiste outfits uit de kast getrokken. Heb je het gevoel dat er toch iets ontbreekt? Dan hebben wij goed nieuws voor je! 

Om jouw outfit net wat feestelijker te maken hebben wij 5 eenvoudige tips op een rijtje gezet waarmee je deze finishing touch kunt creëren. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Tip #1 - Een glittertop

Zeker tijdens de feestdagen kan een beetje glitter niet ontbreken. Hoe je dit op een eenvoudige manier toevoegd aan jouw outfit? Met een glittertop natuurlijk! 


Crop top met pailletten bij Hm.com

Tip #2 - Een feestelijke tas

Een tas is niet alleen heel handig, maar ook nog eens ontzettend stijlvol mits je het juiste exemplaar hebt! Dé finishing touch van elke outfit. Houd je van kleur? Combineer een gave roze tas dan met jouw favoriete outfit. 


Gewatteerd minitas bij Na-kd.com

Tip #3 - Grote oorbellen

We hadden het net al even over de welbekende glittertop, maar mooie oorbellen in dit thema mogen natuurlijk niet ontbreken. Zeker als je niet van glitter in je outfit houdt, is dit een perfect alternatief! 


Starmood oorhangers met zwarte steentjes bij My-jewellery.com

Tip #4 - Een paar opvallende pumps

Wie houdt er nou niet van een paar opvallende pumps? Zeker tijdens de kerstdagen mag je net even wat meer uitpakken met jouw outfit en pumps zijn dan ook dé perfecte toevoeging! 


Pumps bij Hm.com

Tip #5 - Statement ketting

Sieradenliefhebbers opgelet: dit is jullie maand! Combineer een gave statement ketting met bijpassende ringen en armbanden om het plaatje compleet te maken. Wat voor outfit je ook aanhebt, met een statement ketting wordt het een mooi geheel. 


Korte halsketting bij Hm.com

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top