Lifestyle

Dit zijn de allerleukste series die in 2022 op Netflix verschijnen

Dit zijn de allerleukste series die in 2022 op Netflix verschijnen

Eén van de voordelen aan het beginnen van een nieuw jaar: heel veel nieuwe series! We kunnen er allemaal naar uit kijken om een dagje te bankhangen onder een warm kleedje en een leuke serie te bingewatchen, toch?

Gelukkig zijn er genoeg leuke releases bekend gemaakt voor het nieuwe jaar, dus laat de koude dagen maar komen! Hieronder vind je de allerleukste series die in 2022 op Netflix zullen verschijnen.   

Bridgerton seizoen 2

Bridgerton is een echte favoriet en dan vooral voor de modeliefhebbers onder ons. Wij kunnen niet wachten om alle prachtige kostuums weer te zien! In het tweede seizoen zullen we vooral veel te weten komen over de romance tussen Antony Bridgerton en Edwina Sharma. Het is bevestigd dat het tweede seizoen in 2022 zal verschijnen, maar er is nog geen datum bekend gemaakt.

Peaky Blinders seizoen 6

Na bijna 2 jaar wachten is het dan eindelijk zo ver; het zesde seizoen van Peaky Blinders zal volgend jaar op Netflix verschijnen. In het nieuwe seizoen zal Tommy met nog meer problemen en vijanden te maken krijgen. Het verhaal speelt zich af tot aan de tweede wereldoorlog. Op het instagram account van Peaky Blinders is bekendgemaakt dat het tweede seizoen begin 2022 zal worden uitgezonden, dus hopelijk zal deze niet veel later op Netflix verschijnen. 

Manifest seizoen 1 & 2

Dit is een serie die nog niet eerder op Netflix is verschenen, maar eentje die je zeker niet wilt missen! De mysterieuze serie gaat over een vliegtuig dat 5 jaar vermist raakt, terwijl de inzittenden maar een paar uur in de lucht waren. De achtergebleven familie en vrienden zijn dan ook heel verbaasd als iedereen ineens nog blijkt te leven. Toch zijn er grote gevolgen voor de inzittenden van het vliegtuig en gebeuren er rare dingen. Vanaf 1 januari 2022 zullen seizoen 1 en 2 van Manifest op Netflix komen te staan. 

The Crown seizoen 5

Ook kunnen we in 2022 weer verder meekijken in het leven van de Royals tijdens het vijfde seizoen van The Crown. In het nieuwe seizoen zien we waarschijnlijk veel terug van Prins Charles, Prinses Diana en natuurlijk Willem en Harry. Het vijfde seizoen van The Crown zal vanaf november 2022 te zien zijn op Netflix.

Ozark seizoen 4

Het vierde en tevens ook het laatste seizoen van Ozark staat helemaal in het teken van Marty en Wendy Byrde die zichzelf proberen te redden uit vervelende situaties. De eerste helft van seizoen 4 is vanaf 21 januari 2022 te zien op Netflix.

Undercover seizoen 3

Als laatste in het rijtje een Nederlandse serie. In het derde seizoen van Undercover zal Freddy een nieuwe start maken en komen we alles te weten over zijn tijd in de gevangenis. Zien we daar nou ook een samenwerking met Bob? In 2022 zal er elke week een nieuwe aflevering van Undercover verschijnen op Netflix.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top