Fashion

Deze 3 modetrends gaan we in 2022 overal zien

Deze 3 modetrends gaan we in 2022 overal zien

In 2021 zagen we weer heel veel modetrends voorbij komen, van felle kleuren tot leuke bloesjes. Nu 2022 net begonne is, is het leuk om even wat modetrends onder de loep te nemen die dit jaar furore zullen maken

Dit zijn 3 modetrends die we in 2022 overal gaan zien.

Modetrend 2022 #1- Bodysuits

Iets wat we zeker weten terug gaan zien in 2022, is de bodysuit. Dat is ook niet zo gek, want dit leuke item is een echte basic die je eigenlijk gewoon in je garderobe moet hebben. Het is de perfecte basis voor een leuke outfit en zit super comfortabel. Er zijn veel verschillende varianten van de bodysuit, zo heb je ze met one shoulder of met een mooie vierkante hals, maar ook met lange mouwen voor de koudere dagen. Wil je gaan voor een stijlvolle look? Combineer de bodysuit met een mooie blazer of een trenchcoat. Zo heb je gegarandeerd een super mooie outfit!


Geribde Stringbody bij Hm.com

Modetrend 2022 #2- Bodycon jurk

Een prachtige bodycon jurk zit strak om je lichaam heen waardoor je figuur goed naar voren komt. Je vrouwelijke vormen mogen best gezien worden! De populairiteit van deze jurk komt vooral door de 'sexy' uitstraling die eraan zit, hier krijg je namelijk een echt boost met zelfverzekerdheid van en dat kunnen wel wel gebruiken in het nieuwe jaar. De lengte van deze jurk verschilt van heel kort tot net over de knie en heeft ook weer verschillende variaties met kleuren, materialen en mooie halzen. Zo kan deze dus gedragen worden voor elke gelegenheid.


Jurk Met Cutout En Stras bij Hm.com

Modetrend 2022 #3- Spaghettibandjes

Wat ook een modetrend zal gaan worden in 2022, zijn spaghettibandjes. Van jurken met de mooiste open ruggen tot leuke simpele tops met spaghettibandjes, we kunnen er niet genoeg van krijgen. Deze bandjes zorgen voor net even een wat andere look dan normale bandjes en kunnen op verschillende manieren gedragen worden. 


Tricot Jurk Met Spaghettibandjes bij Hm.com

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top