Face & Sculpting

Dit is de beautyblender hack van TikTok waardoor je een flawless finish krijgt

Dit is de beautyblender hack van TikTok waardoor je een flawless finish krijgt

TikTok is de plek waar je de beste beauty hacks kunt vinden. Ken je bijvoorbeeld deze wenkbrauwgel hack al? Nu is er weer een nieuwe beauty hack die viral gaat, namelijk de beautyblender hack. Dit is hoe deze hack precies werkt waardoor je met je beautyblender een flawless finish krijgt.

Dit is de beautyblenderhack van TikTok

Deze wenkbrauw hacks die we op TikTok hebben gespot, zijn ook niet onwijs moeilijk, maar nu hebben we toch echt de makkelijkste beauty hack ooit gevonden. De #frozenbeautyblender hack die viral gaat op de app is namelijk simpel. Alles wat je nodig hebt is een beautyblender, een foundation en een vriezer. 

Leg je beautyblender een uurtje in de vriezer zodat 'ie goed koud wordt. Daarna kun je met de koude beautyblender je foundation aanbrengen en heb je in no-time een hele mooie flawless finish. De TikTokkers zijn al fan.

Toch is het slim om bij deze hack een beetje op te letten, met een foundation op oliebasis kun je deze beautyblenderhack namelijk beter overslaan. Als het water en de olie met elkaar gaan mengen krijg je dan namelijk een cakeachtig resultaat. En dat willen we natuurlijk zeker niet!
 

@mireyarios HIGHLY RECOMMEND! Try it out and tag me so I can see what you guys think :):) #viralmakeuphack #viralmakeup #frozenbeautyblender #beautytipsbymireya ♬ original sound - Mireya Rios
 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top