Beauty

Dit waren de 7 meest opvallende make-up trends van 2021

Dit waren de 7 meest opvallende make-up trends van 2021

Het einde van 2021 nadert en dat betekent een terugblik op de meest opvallende trends van het afgelopen jaar. Naast de populairste haar en fashion looks, kunnen de meest opvallende make-up trends van 2021 natuurlijk niet achterblijven. 

Van stained lips tot een dubbele cat eye, 2021 was een jaar vol opvallende make-up trends. Ben je benieuwd welke looks helemaal in waren? Lees dan zeker even verder! 

 

Gekleurde mascara

Tja, altijd maar die zwarte mascara wordt op een geven moment ook zo saai. Gekleurde mascara was he-le-maal in het afgelopen jaar. Waar we in het begin even moesten wennen aan de gekleurde wimpers, zijn ze nu niet meer weg te denken. Welke kleur ga jij nog snel uitproberen in 2021? 

Stained lips

Een andere trend die we veel voorbij hebben zien komen waren de stained lips. Wat? Ja, eigenlijk komt het neer op 'bevlekte lippen'. Misschien klinkt het een beetje apart, maar het is ontzettend mooi! Je dipt jouw favoriete lippenstift- of gloss op je lippen, waardoor het er natuurlijk uit blijft zien. De kans is groot dat we deze beautytrend van 2021 ook aankomend jaar terug gaan zien! 

Dubbele cateye

Wat dacht je van niet één, maar twee lijnen? Een dubbele cateye is iets wat je aan moet durven, maar veel vrouwen hadden in 2021 wel behoeften aan een beetje buiten hun comfortzone denken. Het is dan ook even oefenen om de perfecte dubbele cateye te creëren, maar het ziet er wel erg gaaf uit. 

Blauwe make-up

We hadden het net al even over de blauwe mascara - een ware beautytrend in 2021 - maar daar bleef het niet bij. Wat dacht je van blauwe make-up? Van blauwe mascara tot blauwe oogschaduw, dit was misschien wel één van de populairste kleuren van het afgelopen jaar. 

Sky-high wimpers

Altijd al bambi ogen willen hebben? Dan was 2021 jouw jaar op het gebied van make-up trends. Sky-high wimpers waren namelijk populairder dan ooit. Je had hier dan ook niet per se nepwimpers voor nodig. Een goede mascara was meer dan genoeg!  

Fluffy brows

Misschien komt de term fluffy brows je in de eerste instantie niet bekend voor, maar zeggen soap brows je iets? Deze trend was al een tijdje gaande en ook in 2021 liepen veel vrouwen rond met de mooiste wenkbrauwen. De omhoog geborstelde haartjes zorgen er als het ware voor dat jouw wenkbrauwen gelift worden.

Perzikkleurige lippen

Minimalistisch en ook nog eens erg stijlvol, wat wil een vrouw nog meer? Met een perzikkleurige lippenstift kon je dit doel op een zeer eenvoudige manier bereiken. Zullen we deze beautytrend gewoon meenemen naar 2020?

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top