Fashion

Stiletto boots maken een comeback: 5 x de mooiste voor deze winter

Stiletto boots maken een comeback: 5 x de mooiste voor deze winter

Dé schoenen die aankomende winter het straatbeeld gaan domineren, zijn stiletto boots. Deze laarzen zijn niet alleen erg mooi, maar ook nog eens een echte aanvulling op jouw huidige schoenencollectie.

Van jeans tot jurken, doordat de stiletto boots verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en hoogtes kun je ze met vrijwel alles combineren. Dit is misschien wel dé reden dat deze laarzen in de winter van 2021/2022 een comeback gaan maken! Ook zijn ze heerlijk warm omdat ze vaak lekker hoog reiken om je kuiten. 

Wij hebben de 5 mooiste stiletto boots voor je op een rijtje gezet zodat jij er deze winter fashionable uitziet. Daaronder delen we wat styling inspiratie!

1. Hoge leren laarzen van Mango

Hoe perfect kunnen simpele zwarte laarzen zijn? Eigenlijk zou elke vrouw deze mooie stiletto boots in haar garderobe moeten hebben. Ze zijn namelijk een ontzettend stijlvol en passen óveral bij.


Hoge leren laarzen met hakken bij Mango.com

2. Paarse laarzen van NA-KD

Wie houdt er nou niet van een beetje kleur tijdens de koude wintermaanden? Hoe donker of koud het ook is, van deze paarse stiletto boots word je direct vrolijk! 


Laarzen bij Na-kd.com

3. Camel laarzen van Josh V

Wil jij lekker warm blijven de komende maanden? Deze thigh high boots van Josh V vallen op het bovenbeen en zijn voorzien van een stevige naaldhak. De chique punt aan de voorzijde in combinatie met de camel kleur maken elke outfit stijlvol en vrouwelijk!


FLORI Laarzen - camel bij Joshv.com

4. Kniehoge boots met ronde voorkant van NA-KD

Je ziet regelmatig stiletto boots voorbijkomen met een puntige voorkant, maar de ontwerpers van deze laarzen hebben het even helemaal anders aangepakt. Deze zwarte stiletto boots vallen net onder de knie en hebben een ronde voorkant. Wil je iets anders dan anders? Ga dan voor deze laarzen! 


Kniehoge boots met ronde teen bij Na-kd.com 

5. Over-the-knee heeled boots van Public Desire x Kenza

Combineer een oversized witte blouse met deze prachtige over-the-knee boots voor een stoere én vrouwelijke look. Tip: ben je nog op zoek naar boots voor de kerstdagen? Dan maken deze over-the-knee laarzen jouw outfit misschien wel compleet! 


Public Desire x Kenza over the knee heeled boots in black patent bij Asos.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JANKA POLLIANI (@polliani)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Babba C Rivera (@babba)

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top