Fashion

Deze 5 mode basics kunnen in 2022 niet ontbreken in jouw garderobe

Deze 5 mode basics kunnen in 2022 niet ontbreken in jouw garderobe

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van jouw garderobe: een paar stijlvolle basics. Wanneer deze kledingstukken het grootste deel van je hele garderobe uitmaken, heb je áltijd wel iets om aan te trekken. Maar welke mode-basics moet jij echt in je kast hebben hangen in 2022? Wij hebben de absolute must-haves voor je op een rijtje gezet!

Een zwarte blazer

De all-time favorite van elke vrouw: een zwarte blazer. Of je nu zin hebt in een casual outfit of een speels jurkje, een zwarte blazer maakt het plaatje altijd compleet. Je ziet er niet alleen heel stijlvol uit, maar ook nog eens een stuk zelfverzekerder! Veel vrouwen trekken deze musthave dan ook aan naar vergaderingen of belangrijke afspraken met klanten, maar ook tijdens een borrelavond met vriendinnen maakt een blazer je outfit net wat meer af.


Single-breasted blazer bij Hm.com

Witte blouse

Of het nu winter, lente, zomer of herfst is, met een witte blouse - het liefst meerdere - sla je de plank nooit mis. Ben je niet zo van het wit? Dan kun je natuurlijk ook voor zwart of beige gaan. Maar toch, het is het proberen waard! Combineer een witte blouse met een toffe mom jeans in de winter. Beginnen de temperaturen weer te stijgen? Ruil die mom jeans dan in voor een stoer rokje. Kortom: genoeg mogelijkheden wanneer je een witte blouse in jouw kast hebt hangen!


Oversized katoenen blouse bij Hm.com

Nude pumps

Daar zijn ze dan: de nudekleurige pumps! Met deze parels maak je elke outfit net wat vrouwelijker. Ondanks dat het soms een hele opgave is om er de hele dag soepel op te blijven lopen, mogen een paar goede pumps niet ontbreken in jouw garderobe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire)


Beige Giulia Pumps bij Omoda.nl

De trenchcoat

Naast gewone kleding, is het natuurlijk ook belangrijk om een stijlvolle jas te hebben in 2022. De jas die eigenlijk bij elke outfit past, is een trenchcoat. Deze tijdloze klassieker is niet geheel zonder reden één van de meest favoriete kledingstukken van modeliefhebbers. In het begin van 2022 is een trenchcoat misschien nog iets te koud, maar vanaf maart of april kun jij weer schitteren in deze prachtige jas! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aimee Song (@aimeesong)


Oversized trenchcoat bij Hm.com

Mom jeans

Om het plaatje compleet te maken, kan een goed zittende mom jeans natuurlijk niet achterblijven. Het afgelopen jaar heeft deze broek een echte opmars gemaakt en ook Nederland heeft deze trend overgenomen. Goed nieuws voor de liefhebbers van mom jeans, want deze broek gaat nog wel even een tijd mee. Zeker in 2022 zullen veel vrouwen in deze jeans verschijnen! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)


Mom High Ankle Jeans bij Hm.com

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top