Oogmake-up

Rode eyeliner is de beauty trend voor deze kerstdagen + dit zijn de mooiste looks

Rode eyeliner is de beauty trend voor deze kerstdagen +  dit zijn de mooiste looks

Deze zomer zagen we dat witte eyeliner een trend was, maar er is een nieuwe beauty trend in aantocht. Na de witte eyeliner en de dagger eyeliner trend is het namelijk rode eyeliner waar je mee gezien wilt worden. Dat klinkt misschien als een heftige trend, maar no worries: wij hebben de mooiste looks voor je verzameld waardoor je deze kerst ongetwijfeld de rode eyeliner wilt proberen.

Dit is waarom rode eyeliner nu een trend is 

Zoals veel trends beginnen, is ook deze beauty trend begonnen bij een celebrity. Rihanna liet met een rode eyeliner van haar eigen merk Fenty Beauty zien hoe je deze kleur nu eigenlijk draagt. Rood is namelijk best wel een moeilijke tint om op je ogen te laten terugkomen. Anders dan rode lipstick kun je bij rood op je ogen beter voor een subtielere look gaan. 

Rihanna ging meteen all the way en deed rode eyeliner op haar waterlijn en een beetje op haar oogleden, zoals je hieronder kunt zien. Een hele toffe look, maar misschien niet zo draagbaar voor het kerstdiner. Daarom verzamelden we in dit artikel ook een paar looks die je wél wilt dragen tijdens kerst. Let's go.

Inspiratie: dit zijn de mooiste looks met rode eyeliner

Van rode eyeliner boven je oogschaduw tot een rode ooglook. Dit zijn de mooiste looks met rode eyeliner waarmee je deze kerst gezien wilt worden. En ja, wat glitter toevoegen mag altijd!

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top