Lifestyle

Zien: deze films en series zijn in december nieuw op Netflix!

Zien: deze films en series zijn in december nieuw op Netflix!

De dagen worden steeds kouder en de sweaters zijn inmiddels alweer van zolder gehaald. Heb jij ook zo’n zin om ’s avonds lekker onder een dekentje op de bank te liggen? Groot gelijk heb je! Wij maken het wat leuker voor je, want deze must-see films en series kun jij in december volop gaan bingen op Netflix

 

La Casa De Papel: Deel 5, volume 2

Misschien wel één van de populairste en meest iconische series van dit moment. De welbekende rode overall en het Dalí masker was op vrijwel elk Halloween-feestje te zien. Toch brengen de makers ook droevig nieuw naar buiten. Er komt namelijk een einde aan deze serie. Om het goed te maken schijnt het einde episch te worden. Ik zit al klaar! Jij ook?

La Casa De Papel is vanaf 3 december te zien op Netflix.

The Witcher: Seizoen 2

Voor alle fans van mythische verhalen is dit natuurlijk fantastisch nieuws! Deze serie is gebaseerd op een boekenreeks van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski, maar in de serie kunnen we genieten van Geralt of Rivia en al zijn avonturen. Door de ontwikkelingen rondom COVID-19 heeft de serie wat langer op zich laten wachten, maar nu is het toch bijna zo ver!

The Witcher is vanaf 17 december te zien op Netflix.

Emily in Paris: Seizoen 2

Na het succes van seizoen 1, zijn we natuurlijk meer dan benieuwd wat de makers nu voor ons in petto hebben. Eén ding is zeker: we gaan Emily haar avonturen op de voet volgen in de stad van de liefde. Weet je nog hoe seizoen 1 eindigde? Met die knappe onderbuurman Gabriel. Hij vertelde dat hij toch niet ging verhuizen uit Parijs, waarnaar ze samen in bed belandden...

Emily in Paris is vanaf 22 december te zien op Netflix.

Single All The Way

Geen tijd om een hele serie te kijken? Gelukkig komen er ook leuke films op Netflix. Zo ook Single All The Way waarmee je alvast een beetje in de kerststemming kunt komen. Peter vraagt zijn beste vriend om te doen alsof ze een stel zijn tijdens een familiebezoek. Hun plan én gevoelens veranderen volledig zodra de familie zich ermee gaat bemoeien…

Single All The Way is vanaf 2 december te zien op Netflix.

De Familie Claus 2

Dé kerstfilm die je met jong en oud kunt kijken. Zodra Jules de zaken overneemt van zijn opa Noël, gebeurt er iets speciaals. Hij krijgt namelijk een brief van een meisje met daarop een bijzondere kerstwens. Tip: kijk eerst deel 1 van deze gezellige familiefilm.

De Familie Claus 2 is vanaf 7 december te zien op Netflix.

The Unforgivable

Een rollercoaster aan emoties komt onze kant op, want Sandra Bullock komt met een nieuwe film genaamd The Unforgivable. In deze film staat een vrouw die vrijkomt uit de gevangenis centraal. Vervolgens gaat zij op zoek naar het zusje die ze destijds moest achterlaten.

The Unforgivable is vanaf 10 december te zien op Netflix.

Don't Look Up

Een film met niemand minder dan Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence. Twee astronomen gaan op mediatour om iedereen te waarschuwen. Waarvoor? Voor een allesvernietigende komeet die onderweg is naar de aarde. Toch blijkt niemand geïnteresseerd te zijn in écht nieuws en wordt het een lastig klus om de mensheid wakker te schudden.

Don't Look Up is vanaf 27 december te zien op Netflix.

The Lost Daughter

Wat een rustige vakantie had moeten worden, krijgt een duistere wending wanneer een vrouw geobsedeerd raakt door een jonge moeder. Hierdoor komen er steeds meer herinneringen naar boven. Kortom: een film die gegarandeerd je aandacht erbij houdt.

The Lost Daughter is vanaf 31 december te zien op Netflix.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top