Interior

8 x de heerlijkste winterse geurkaarsen onder 50 euro

8 x de heerlijkste winterse geurkaarsen onder 50 euro

Heb jij ook zo'n behoefte aan warmte en gezelligheid deze winter? Ik wel in ieder geval! Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om dit te realiseren. Eén van mijn favorieten in de winter, is toch wel de magie die geurkaarsen met zich meebrengen. Het zorgt er niet alleen voor dat de woonkamer lekker ruikt, het is ook nog eens een echte finishing touch voor ieder interieur!

Ben jij op zoek naar een heerlijke geurkaars voor een niet al te hoge prijs? Wij hebben de heerlijkste geurkaarsen voor de winter onder 50 euro voor je op een rijtje gezet! 

Precious Amber Scented Candle van Rituals (€29,90)

Deze bloemige, warme en mystieke geurkaars van Rituals is mijn persoonlijke favoriet! Hij ruikt niet alleen heerlijk, maar de zwarte glazen pot is ook een echte toevoeging op het huidige interieur. Wist je dat je tot wel 60 uur kunt genieten van de Precious Amber geurkaars? Tip: ook erg leuk om als kerstcadeau te geven! 


Precious Amber Scented Candle bij Rituals.com

Scented Candle Festive van Marie-Stella-Maris (€35,00)

Deze geurkaars van Marie-Stella-Maris komt goed van pas als je even in de kerstsferen wilt komen! Deze feestelijke geurkaars is gedoopt in goud en is verkrijgbaar in een 'golden splash' verpakking. Een ander bijkomend voordeel is dat de was gemaakt is van soja, koolzaadolie en bijenwas. 100% natuurlijk dus! Geniet tot wel 50 uur van de geuren groene thee, citrusakkoorden en salie.


Scented Candle Festive bij Bol.com

Christmas Votive Geurkaarsen Set van The White Company (€46,00)

Heb je graag meerdere geurkaarsen op de bijzettafel staan? Deze set van The White Company beschikt over drie verschillende kaarsen met unieke geuren als Highland Escape, Warming Fireside en Soft Cashmere. Word je ook al nieuwsgierig?


Christmas Votive geurkaarten set bij debijenkorf.nl

Heartwick Flame Ellipse van Woodwick (€30,95)

Ben jij fan van kaneel? Dan kan de Heartwick Flame Ellipse geurkaars eigenlijk niet ontbreken. Geniet tot wel 50 uur van de heerlijke geur Cinnamon Chair in jouw huis. Maar het oog wil natuurlijk ook wat en ook daar heeft Woodwick aan gedacht. Het mooie glas in combinatie met de houten deksel geeft een warme sfeer.


Woodwick Heartwick Flame Ellipse Geurkaars bij Bol.com

Cocktails in Manhattan van HK Living (€29,95)

Is niet alleen de naam al een feestje op zich? Met deze heerlijke geurkaars van HK Living haal je een subtiele citrus- en perziksensatie in huis. Dé kaars die je aansteekt tijdens een feestje, verjaardag of die gezellige VrijMiBo met collega’s. Kortom: de Cocktails in Manhattan Geurkaars van HK Living brengt genoeg mogelijkheden met zich mee!


Cocktails in Manhattan geurkaars bij debijenkorf.nl

Luxe Geurkaars van Life Dream (€29,97)

De zachte geur van deze kaars - in combinatie met het warme licht - zorgt ervoor dat je veel rust en ontspanning zal ervaren. Deze geurkaars van Life Dream is gemaakt van 100% natuurlijke sojawas en is geparfumeerd met essentiële oliën. Om het plaatje compleet te maken wordt Life Dreams’ geurkaars geleverd in een luxe houder. Erg leuk om als cadeau te geven!


Luxe Geurkaars Geschenkset Vanille - Muskus - Patchoeli bij Bol.com

Soywax Scented Gingerbread van JOIX (€16,22)

Deze geurkaars, gemaakt van 100% essentiële oliën, is eigenlijk een echte must-have voor in jouw interieur. De heerlijke combinatie van appelcider, kaneel, kardemom en kruidnagel maakt het een echte winterklassieker. Daarnaast is deze geurkaars van JOIK vrij van parabenen en andere chemische middelen.


Soywax Scented Gingerbread bij Douglas.com

Magnum van Ted Sparks (€24,95)

It's beginning to look a lot like christmas... Hét gevoel wat deze geurkaars je geeft past helemaal bij de tijd van het jaar. De geur die vrijkomt van de Magnum kaars, voelt als een warme omhelzing. De combinatie van kaneelstokjes, specerijen, zachte bloemige noten en warme tonkaboon maakt het een zeer unieke geur. 


Ted Sparks - Geurkaars Magnum bij Bol.com

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top