Haarverzorging

Tijd voor een nieuwe look? Dit zijn de populairste haarkleuren van deze winter

Tijd voor een nieuwe look? Dit zijn de populairste haarkleuren van deze winter

Het wordt kouder en de dagen worden korter, want de winter staat voor de deur. De comfy sweaters en dikke jassen kunnen dus weer van zolder gehaald worden. Voordat een nieuw seizoen van start gaat, bespreken wij natuurlijk altijd de trends op het gebied van fashion en beauty. Zo ook nu! Want wat zijn de populairste haarkleuren van deze winter? 

We kennen het allemaal: je zit bij de kapper en je hebt eigenlijk totaal geen inspiratie voor een nieuwe look. Wij maken het wat makkelijker voor je. Aankomend seizoen staat namelijk in het teken van bruintinten, vernieuwing en uit je comfort zone durven stappen. Deze vijf prachtige haarkleuren zijn helemaal on-trend deze winter! 

 

Bronde

Uhm, wat? Ja, bronde! Dit is misschien wel dé haarkleur trend van aankomende winter. Het is eigenlijk een natuurlijke mix van bruin en blond haar. Vandaar de naam 'bronde'. Het grootste voordeel aan deze look is dat je - mits je blond of bruin haar hebt - geen drastische verandering hoeft door te voeren. Voor de winterse bronde coupe is een assige balayage perfect! 

Orange is the new...

Zegt de naam 'Pumpkin Spice' je wat? De populaire Starbucks koffie die voornamelijk wordt gedronken in de herfstmaanden. Maar dit is niet meer alleen de naam voor een speciale koffie, we trekken deze trend ook even door in haarkleuren. Je kan het zien als iets minder blond en een stuk meer rood. Voor alle blondines onder ons die een compleet andere look willen deze winter, grijp je kans!

Verschillende bruintinten

Tinten bruin door elkaar laten lopen is niet alleen populair in de koude wintermaanden. Ook in de lente, zomer en herfst zie je veel mensen met deze coupe lopen. Misschien wel zo'n typische all-time favorite? Ondanks dat mensen dit vaak één kleur vinden, kun je ook met bruin veel verschillende kanten opgaan. Wat dacht je van een cappucino-coupe? Een combinatie van chocoladebruin met lichtbruin? Of zelfs blonde plukjes erbij? Hoe meer verschillende bruintinten, hoe beter.

Mooi roze is niet lelijk

Zoals je ziet zijn de haarkleur trends tot nu nog best wel 'veilig'. Daar brengen we nu dus verandering in. Wat dacht je van een roze of paarse coupe? Niet voor het eerst dat deze kleuren veel gekozen gaan worden. Afgelopen zomer én vorige winter misstond een vrolijk kleurtje in je lokken ook niet. Iedereen houdt van wat vrolijkheid in tijden van regen. Heb je blond haar? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om kleine lichtroze plukjes toe te voegen aan je coupe. Voor de brunettes onder ons zou een subtiele koper- of roodtint een goed idee zijn! 

Face framing

Aangezien highlights altijd - en dan ook echt áltijd - populair blijven, is er een extra toevoeging bedacht. Face framing - zoals de naam al zegt - zorgt ervoor dat je een natuurlijk 'lijstje' rondom je gezicht krijgt. Hierdoor komt je gezichtsvorm nog mooier uit. Heb je standaard highlights? Probeer face framing dan eens uit! Zie het als een extra toevoeging aan je coupe. 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top