Fashion

5 items die je echt niet kan missen in jouw herfstgarderobe

5 items die je echt niet kan missen in jouw herfstgarderobe

Er zijn een aantal items die gewoon altijd goed zijn in je garderobe. Denk bijvoorbeeld aan een spijkerbroek of een witte blouse. Ook zijn er per seizoen een aantal items waar je eigenlijk niet zonder kan.

Ben jij nog steeds aan het struggelen om een goede herfstgarderobe samen te stellen? Wij helpen graag een handje. Wat ons betreft zijn dit 5 items die er echt niet in kunnen missen.

Kijk je mee?

1. Trenchcoat 

De trenchcoat is de ideale herfst- én voorjaarsjas. Perfect als het regenachtig is - vooral als die van jou gemaakt is van een regenwerende stof - en super stijlvol. Dankzij de riem wordt je taille mooi geaccentueerd en het past bij echt elke outfit die je aantrekt. 

 

2. Het colletje

Als je nek lekker warm is dan is de kans groot dat je lichaam ook een goede temperatuur behoudt. Perfect om te dragen wanneer de temperaturen net zijn gedaald maar het te overdreven lijkt om al met een flinke shawl om je nek te lopen. Een fijngebreid colletje is sowieso onze favoriet omdat het een heerlijk item is om een outfit omheen te stylen. Draag 'm onder een gilet of een colbert, combineer 'm met een overgooier of draag 'm gewoon bij jouw favoriete pantalon.

 

3. De enkellaars

Iets waar ik het najaar echt niet zonder kan - en ik denk iedere vrouw niet - is de enkellaars. Deze schoen sluit goed hoog waardoor je enkel bedekt blijft maar is niet zo heftig als een laars met een bijna kniehoge schagt. Koude benen worden hierdoor voorkomen. Enkellaarsjes zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen, zoals de combat boot en een lakleren enkellaars met hak, waardoor er voor ieder wat wils tussen zit. 

 

4. Oversized blazer

Het weer in het najaar vraagt om laagjes maken en dat kun je perfect doen met een oversized blazer. Door de ruime fit, past er van alles onder. Denk bijvoorbeeld aan het bovengenoemde coltruitje maar ook zelfs een coltrui met daarover een blouse of gewoon een sweater. Met een blazer geef je alles een nette touch en dat kan natuurlijk nooit kwaad. 

 

5. Leren broek

Misschien wel de meest edgy optie uit dit rijtje maar daardoor niet minder een musthave vinden wij. Een leren broek houdt je benen goed warm, geeft elke outfit een pittige touch en is ook qua styling opties heel veelzijdig. Ga je voor een nauwsluitende leren broek of juist een wijdere fit? De keuze is aan jou, net als of je voor écht leer of faux gaat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pam Arias (@pamarias)

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top